Dobře si udělal, já bych šel cestou něčeho více spolehlivého - i na D2 nebo XYZ je daleko více pozitivních zkušeností - respektive nevím o moc těch negativních :)
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Jasne ze ano. Kamarat mi vybavil ladenie v profituningu, jemu chalan ladil zavodaka s s50b30 s vackami 296 a touto jednotkou na 385ps tak uvidime co vytlacime z mojho motora:)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
Sledujem tento pribeh uz dlhsie a je to proste parada, vsetko si robis podla seba, neviem si ani predstavit kolko je v tom casu, energie, penazi... Klobuk dolu
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Dik páni:) original vazi 18,1kg ale novú som nestihol teda zabudol odvazit, som ju chcel co najskor vidiet na aute:) Moze vazit tak max 5-6kg takze prdna naprava sa odlahcila o 13kil cca. Este mam v plane (postate uz par rokov dozadu som to pisal) vysoke gt kridlo tiez karbonove a aj kufor z karbonu pretoze do originalu nemam srdce vrtat:)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard