... všetko o BMW ...
Igmaus napísal:Krasna f11 gratulujem, xdrive pocitis az pri prvom snehu urcite budes spokojny. S ten motor je podla mna viac ako postacujuci na bezne jazdenie.
slevin napísal:a jedno kurvarychle okruhove :)
slevin napísal:Presne tak, vzdy je to o kompromisoch a to sa mi uz riesit nechce.
Treba mat jedno bezne auto na kazdy den, jedno rychle co ma aj gule a jedno kurvarychle okruhove :)
slevin napísal:cez vikend sa konecne nahodili nove pneumatiky pirelli sottozero II 245/45 R18 rft
velka vdaka za prezutie patrickovi
slevin napísal:jo f11 mi postacuje maximalne a par rokov urcite u mna aj pobudne, je prakticke s pomerne agresivnym vzhladom, teda celkom chlapske kombi :)
priatelke auto zatial riesit nemusim, ma celkom slusne firemne vozitko.
co sa tyka M3 urcite ostane u mna lebo je to podla mna viac nez skvele auto a o predaji ani neuvazujem.
po dva a pol dnoch a cca 600 kilometroch odjazdenych v Fku som sadol spat do m3 a ten zvuk, tah, otacky proste cely feeling auta je tak dobry pre mna, ze na predaj mozno nikdy nebude.
a to okruhove, aj ked je to este daleko, prezradim, ze chcem radical sr3 aspon, ale pred tym si urcite zaplatim nejaku tu jazdu, ci to mojim schopnostiam nebude az moc rychle, ci na take presuvadlo vobec mam gule :)
MattyX napísal:
když už tak SR8 ne? proč jenom polovinu, když můžeš mít jednou tolikTo je už pěkné svezení a věřím, že si zvykneš velice rychle
gomez89 napísal:To twinturbo sa musi pekne chovat pri stlaceni plynu, vsak?
Ale nezanedbavaj fialku