... všetko o BMW ...
m4x napísal:ja som to vedel, ze na E36 budu ako uliate.. jedine som sa obaval toho, ze su to 18ky a na E36 je to fakt dost na nase cesty
divil som sa, ze ich nik este nevzal a uz su prec !
brutalita, to vystihuje asi vsetko
Džaro napísal:Ty kokos....to sú repliky, že? Tak to sa bude kriviť. Good luck...
Mka pekná.
Stefo1248 napísal:bude krivit? každé jedny 18tky okrem kovaních sa na našich slovenskích cestách budu krivit,to je všeobecne známe že sa musia dat vyrovnat raz za 2-3 sezony..Nieje to o kvalite kolies ale našich ciest..
Džaro napísal:To hej ale bolo mi povedané, že repliky sú z blata.
spec napísal:Sorry nechcem ripat ale Racing a Repliky mi nejdu moc dokopy,či ideš kupovat ešte niečo ine na obutie?
Džaro napísal:to ti bolo velmi spatne povedane su to renomovay vyrobcovia co robia tieto repliky je to koleso ako kazde ine co kupis si myslis ze su ake kolesa?
To hej ale bolo mi povedané, že repliky sú z blata.
m3power36 napísal:to ti bolo velmi spatne povedane su to renomovay vyrobcovia co robia tieto repliky je to koleso ako kazde ine co kupis si myslis ze su ake kolesa?
este viem o jednej znacke co stoji za to a to je OZ ale v 18tke ultralegera tiez nieje najlacnejsia si myslim takze ci si kupim za 250e uz minimalne 3x rovnane a 2x zvarane kolesa alebo si kupim kvalitnu repliku za 689e si myslim ze to je kus lepsi napad ako stare rozsalovane krive kolesa a tieto nebudu behat zima jar leto jesen a nie kazdu jamu vymetu
mellissimo napísal:Neriesil by som kvalitu kolies zalezi na povrchu kde bude jazdit a ako a to moze ohnut aj kovane teda sklor prasknut :) Ja skor pozeram priemer na 36ku davat 18ky na racing? Bo ak sa zaujmas o to trosku a nejdes jazdit len rovno tak vies ze na moc nizkej gume stracas v zakrute a to je overene. Na Racing jednoznačne 17ky
vintage napísal: