No keby aspoň po anglicky ale je tam dačo po holandsky a po nemecky a z tích obidvoch som ja celkom v riti. Čierne lišty sa mi vôbec nepáčia ani ak sú karbonové. Možno by som mu doprial kolesa r18 na leto.
Naposledy upravil/-a Marian12387 v Sobota, 11. Februára 2012, 09:59, upravené celkom 1 krát.
Ta e30 je este vzdy na SL znackach? Pamätam sa na nu, jazdila tu ked som este ani vodicak nemal, cca pred 8 rokmi ked som mal este len 15 a o e30 som mohol len snivat.
Ta e30 je este vzdy na SL znackach? Pamätam sa na nu, jazdila tu ked som este ani vodicak nemal, cca pred 8 rokmi ked som mal este len 15 a o e30 som mohol len snivat.
No to čerpadlo tam už je dajake iné bo to huči jak šalené ale na môj učel my to je jedno len už musim počkať na dajaku finančnu injekciu a na leto naj sa to začne trošku rozoberať/skladať.
Neviete mi pomôcť mám problém z CD meničom ten my nefunguje vôbec ak ho zapnem tak v ňom začne načítavať a to je tak všetko a napíše že v ňom nieje cd nevie mi niekto poradiť ako postupovať ďalej?