... všetko o BMW ...
Patricius napísal:a vo tom to je. Každý(teda skoro) každý slovák hľadá čerepy za tri koruny a kde čo najlacnejšiu naftu s traktora kúpiť...
Ale neuvedomujú si, že človek takéto kúskynemá z nutnosti, ale pre potešenie. Z nutnosti si kúpim feldu, alebo inú embéčku
![]()
Toto je láska a krásna kára![]()
Radosť z jazdy
El_Scorpio napísal:No dobre majo, ale teraz keď si to zrátaš... Dal si skoro 20 litrov za prepis a poistku, čo sú byrokratické keketiny ktoré ty vôbec nepotrebuješ a nič z nich nemáš. Aj tá poistka, keď sa dačo stane len hľadajú ako ti prachy nevyplatiť (povedzme živelná udalosť, ktorá je niekedy zahrnutá). Milión zbytočných kolkov, papierov, potvrdení atď. atď. strašné papierovačky... Auto stálo cez 3000 € ako si zmienil, čiže nezdá sa ti veľa dať za 15-ročné auto cez 120 papierov? Akože cukrík to hej... Len v dnešnej dobe je to dosť. Okolie ti musí liezť na nervy... Mám tiež len 2.5 L ale tie kecyyyyy.... To ti musí zožrať aj hlavu, čo si to kúpil, čo si nezobral dáky diesel, voláky Golf TDI alebo Octaviu a tie diely na BMW, šak keď sa dačo pokazí...A tebe ešte keď zbadajú ten automat tak hneď začnú tipovať že 13 litrov už máš len keď ideš dolu kopcom...
chefino napísal:Aj keď už tu bolo ospevovania dosť, musím pochváliť, krásny kúsok, dúfam že nedostane žiadny tuzing, lebo vyzerá krásne!!
chefino napísal:Aj keď už tu bolo ospevovania dosť, musím pochváliť, krásny kúsok, dúfam že nedostane žiadny tuzing, lebo vyzerá krásne!!
El_Scorpio napísal:Ani ///M-ká nechystáš lepiť?
Aligator napísal:Akurat kukam mobile,nasiel som nieco taketo,tiez ako tvoj:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=135088503&pageNumber=2
Más ORIGO BMWZa to by som dal jednu ruku,este ze je to automat,staci len jedna ruka na soferovanie
El_Scorpio napísal:To na mobile nie je origo stav, sú tam domontované xenóny. Ale čítam, že E34 525i spĺňa Euro 2? Je to pravda?
Majo poraď mi kde by som si aj ja kúpil taký tapec na kapotu a čo to koštuje?
vandit26 napísal:no E34 mi nikdy nejako nesmakovali, ale toto??brutalny kusok.. nech sluzi