Tak potom je to OK. A čo sa týka starostlivosti minule som sa s priatelkou pohádal pri umývaní auta lebo chcela umývať ale odflakovala to tak som jej to vysvetlil a ona to nepochopila tak som potom celý deň počuval ake je premna auto dôležité. U pokojila sa až ked sme šli nákúpiť nejaké pulovríčky
hah tak to ano .... treba prve auto a potom zenu,priatelku .... zobat na nakupy a vsetko sa to samo potom vyriesi po nakupoch alebo vecer
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
tak ano to sa mi paci odmenia lenze zasa to s tym odmenovanim neprehanat stacia 2 deti ktore sa buu vozit na BMW aj so zenamy,priatelkamy a budu pokracovat v bmwklube a budu sa delit aj s namy o svoje pocity s autamy prve dojmy z jazdy v BMW ....a my ked budeme stary im budeme radit toto takto toto tam takto si to predstavujem ja ...... dufam ze aj vela klubakov
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
Pre naše deti len to najlepšie BMW . Konečne som si poprezeral záznamy čo som dostal k autu a bol som milo prekvapený našiel som posledný záznam z 18.9.2008 a svietili tam 175835 Km. Ten predchádzajúci majiteľ mal riadne hlboko do kapsy prezeral som si faktúry a auto dostávalo čo potrebovalo najvyššia faktúra bola 2250 eur. Kde sa hrabem ja a našiel som aj aky olej tam bol dávaný 5W-30 môže tam isť aj 5W-40? aky je rozdiel medzi 30 a 40 ? 40 znamená že je viac riedši?
davaj 30 .... uz to tu bolo na forach rozberane ze 40-tka ide do 540-m5 ze tam je to lepsie lebo to volaco nwm uz co ..tusim ze pre vyssi vykon je lepsa 40 a pre nizsi 30 tkasa mi zada ale nejsom si isty kamo
naco si daval dole ventildekel ked si menil sviecky?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov