dúfam že bude dobrý, najviac sa mi páči že je tam prehľadná stupnica a moment si môžem nastaviť presne po 1 newtonmetri
inak update príbehu, aj keď trošku smutný

dnes som sa rozhodol zhodiť hlavu valcov, keďže som už mal dlhší čas problém s tlakovaním hadíc a bál som sa aby mi to neroztlačilo nový chladič, hlava je OK až na pár prasklín na komôrkach ale okrem toho nie sú na nej žiadne praskliny, sú vidieť na fotkách tak mohol by sa vyjadriť niekto kto sa v tom vyzná či je to OK, dá sa to opraviť, atď. alebo sa to môže nechať tak, ja neviem
tesnenie nevyzeralo najhoršie, okolo valcov som nevidel stopy že by to niekde prefukovalo
skontroloval som rozvod, na moje prekvapenie po 16tis. km od nastavenia vačky nebolo vôbec posunuté, alebo ak hej tak max. 1mm, z toho mi vyplýva že asi tie reťaze dal ešte rakúsky majiteľ vymeniť, to by vysvetľovalo presakovanie oleja okolo krytu reťazí, a to že dolná reťaz je založená tak hocijako, článok inej farby nie je tam kde by mal byť (z výroby neverím že by to bolo založené zle)
horšie to je s blokom, našiel som na 3miestach praskliny, je to vidno na fotke, medzi vodným kanálikom a dierou skrutky hlavy
inak valce sú krásne vyzerajú ako z výroby
z vodného kanálika pri 6. valci som vytiahol asi 4cm odlomený kus plastovej lopatky vodnej pumpy, to by vysvetľovalo prečo je to tak popraskané, odišla pumpa, poriadne to uvarili, a potom to ešte pár rokov išlo až sa to dostalo ku mne a začali problémy (ja som auto kúpil už s kovovou vodnou pumpou)
neviem čo mám robiť, dá sa to opraviť, alebo ako moc tie praskliny vadia, alebo radšej zháňať druhý motor????? v najhoršom prípade mám prichystané lano . . .
fotky: