Tak stručne je to 318iS ročnik 92 vybava-holé bosé...kupoval som len skrz to,že mi predali to po čo som išiel...nuž pri obhliadke mi moc do smiech nebolo auto sa rok ani nepohlo farba taka všeliaka a všade kde sa držala voda hrdzka ale zase nebolo to až take hrozne a lepšie ako isť na prazdno domov...kedže to dodrbkal ten bazarista tak po hodine rozmyšlania pustil 600e a potom som už ani ja nevahal naložil a išiel domov... Nasledovali volake gitovačky ale väčšinou sa tmelily len hrdzave miesta samozrejme ošetrene odhrdzovačom zkladkou a potom tmelom a až na jedno miesto sa nemuselo nikde zvarať...čo sa tyka lakovania to bolo skoro zadarmo a nastriekane to bolo super samozrejme bol tam aj volaky podpis ale to nebolo vôbec vidieť kedže ta zasrana červena nechcela vôbec kriť no dopadlo to nakoniec celkom dobre....nasledne som si doviezol nove svetla a hmlovky potom už len našteva u elektrikara ktory mi prečistil regulator volnobežnich otačok a tym mi vyriešil kolisanie otačok + mala servisna prehliadka a už sa len vozilo....
P.S.:...auto už nemam tak aspon takto oneskorene ale keby tu nahodou bol novy majitel tak nech sa ohlasi rad by som vedel ako dopadlo....
...diik ale už je to ex ale maš pravdu tie disky boli na chuja ja som ich chcel len na zimu a mal som v umysle ich streknuť na bielo ale už som sa ktomu nedostal ale zaujimalo by ma ako dopadlo...