Utorok, 25. Septembra 2007, 18:32
Vycestoval som do Delmenhorstu. Hned ako som ju v bazari uvidel bolo mi jasne ze toto je prave to co hladam. Teda povodne som chcel nieco uplne ine: Mercedes C T-model W202. nenasiel som nic v schopnom stave a potom aj kvoli jeho povesti som bol otvoreny aj inym modelom.chcel som ale nieco nemecke. hladal som kombi, najlepsie uz s taznym, s rozumnym motorom z hladiska prevadzkovych nakladov, neburane, zachovale, max 2majitelia, so serviskou.
toto auto splnalo vsetky naroky, po skusobnej jazde sme sa dohodli. predajca ho doniesol len predchadzajuci den, takze este nemal technicak. chcel som po nom aj coc. najprv nechapal co po nom chcem, ale nakoniec si to poznacil a slubil ze vybavi. zaplatil som teda zalohu a tesil sa ako jojo kym po si neho pridem.
dva tyzdne neskor som uz sedel vo vlaku. ked som dorazil, zaplatil som auto a vybavit znacky. okolo 12.00 som vystartoval domov.
prve zoznamenie ale nedopadlo najlepsie. cestou domov v prahe mi v zapche zacal varit motor, tak som zastavil, otvoril kapotu a nechal trochu vyvetrat. pritom som si vsimol ze z auta kvapka benzin. pokusal som sa pohladat na okoli servis, ale o 19:00 sa to ukazalo ako nemozne. tak som zavolal asistencnu sluzbu. najprv som si myslel ze rupla benz.hadicka. servisak tiez, tak ju skratil, uchytil. potom zistil ze problem je v zle nasadenom tesneni cerpadla. opravil to. na pumpe som kupil destilku dolial a fical dalej.
to boli zatial jedine problemy ktore som s nim mal. teraz patram po tom, preco bolo malo vody v chladici. podozrievam vodnu pumpu, ale este som sa nedostal k tomu to overit.
konecne som dosiel na to kam sa straca voda. tecie to ked sa motor zohreje pri tesneni na termostate. najprv to nebolo moc vidiet pretoze na horucom bloku sa ta voda rychlo odparila ale teraz ked to uz tecie cca pol roka sa tam urobili take cesticky. :) strata kvapaliny ale nebola nejako kriticka, takze to trvalo hodne dlho nez som konecne lokalizoval miesto.
-
Prílohy
-

- bazar
- Image001.jpg (318.27 KiB) 2540 zobrazení
Naposledy upravil/-a
pgrno v Štvrtok, 10. Januára 2008, 14:35, upravené celkom 3 krát.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring