... všetko o BMW ...
Stefo1248 napísal:Dobrý vkus na kola!ale neni to M3 a ani m-packet, fakt sa to tam nehodí ten znak:)
Inscene napísal:
ani keby to je m paket tak tam nedam znak m3 a hned vedla toho 320d.... keby mam natotalku porobene kupe.. m3 narazniky m3 blatniky bocne a grills v blatnikoch a komplet mko vnutro tak velmi uvazujem ci tam vobec dam ten m znak ..prepac mne sa to nelubi... inak kola su otrepane ma ich kazdy .. ale tvoje auto:)
Inscene napísal:hm len v prievidzi ich ma asi kazde druhe bmw ..teda kazda druha e46 :)
Inscene napísal:
ani keby to je m paket tak tam nedam znak m3 a hned vedla toho 320d.... keby mam natotalku porobene kupe.. m3 narazniky m3 blatniky bocne a grills v blatnikoch a komplet mko vnutro tak velmi uvazujem ci tam vobec dam ten m znak ..prepac mne sa to nelubi... inak kola su otrepane ma ich kazdy .. ale tvoje auto:)
Inscene napísal:prepac ten M znak ma tam irituje dokonca sa mi zda ze v predu je na krivo..
kačo napísal:
jaaj, tie tvoje znaky stale nakrivo ...
to dragunov87: neries, mas krasne auto ... aj mne napisal Inscene, ze mam nakrivo znak ... zeby uchylka(no offense)