... všetko o BMW ...
starynovy napísal:g20 mala zvolavacku na prednu napravnicu tiez, tiez kvoli hrdziTo bude dlhsia historia nez tych abyskovych 5000km rocne medzi dojebaniami..Viem ze Fabie 2 mali uplne odjebanu upravu prednej napravnice, to by hnilo aj na sahare. Takze toto bude asi podobne.
pablohablo napísal:Oproti tomu je moja trojka z antikorug20 mala zvolavacku na prednu napravnicu tiez, tiez kvoli hrdzi
Abyssko napísal:co ti nadelil jezisko ? nepriputanu spolujazdkynu bez airbagu so zatiahnutou rucnou (tzv. bimbo) a dojebane meranie otacok kolesa pre ESP ? Suma sumarum ako sa povie cukrikova trojka.Aby som nezabudol, vianocne stromceky mate rozsvietene ?!?
voMacK napísal:nic tomu neni, sviatky budu napicu az ked sa rozvieti DPF.To co s tym mas, ze ti palubka urobila sviatocnu vyzdobu??
voMacK napísal:Decka spolujazdca v zime nefunguje (talian), predralo mi indikator na platnickach no a nakoniec 4x4 som vypol ja, vyhrnal som snahTo co s tym mas, ze ti palubka urobila sviatocnu vyzdobu??
pablohablo napísal:Dpf svieti uz staremu na stromcekunic tomu neni, sviatky budu napicu az ked sa rozvieti DPF.