... všetko o BMW ...
nrtm napísal:Aspon mam istotu, ze auto je OK, a stale rozmyslame, preco ho vobec chceme predat.
nrtm napísal:Pre najmudrejsieho tohto fora /dufam ze sa spozna a neurazi sa/, auto vobec sa nepredava ze ma 15 rokov. Ak sa preda, tak sa tiez bude kupovat plus minus rovnako stare.
Plne suhlasim s hessym, ze auto nie je vsetko. Keby sme nemuseli riesit byvanie, tak kludne sa vozim na zanovnej, alebo novej 5ke. Pred 12 rokmi nas podviedli, prisli sme o byt a aj o 800 000 +sudne trovy. Cize sme padli na uplne dno, mali sme na to hypoteku. Od vtedy sme kupili dalsi byt, ktory sa predal, a teraz byvame v rodinnom dome, mozem povedat ze zariadeny nadpriemer, dve auta + sluzobne na dvore. Cize, ja mozem povedat ze som s manzelkou nieco dokazal, a nemusim nikomu nic dokazovat.
Pri mojom zamestanani /vymahanie pohladavok/, sa denno denne stretavam s ludmi, co sa hrali na nieco, na co nemali. Zauverovani na 100 rokov, auta na uver a pod.
Takze, ak tu niekto machruje s nalozenym autom, a byva u mamicky, taky by mal byt veru ticho.