... všetko o BMW ...
germancars napísal:to je tak ked kupujes tie cukre co jararak predava...ja len dufam ze si za to nedal viac ako 1500 eur v takomto stave lebo ak ano tak si sa nechutne osral
ViktorDDD napísal:ja som tiež postrhával veľa skrutiek na e34ke hlavne keď som vyberal motor, tie skrutky u bmw sú asi z blata lebo napr. keď som mal taliana alebo opla tak tam som mohol po M8čke aj skákať s metrovou rúrou a nestrhla sa ale pekne povolila
germancars napísal:to je vsetko v pohode, ale toto auto o starostlivosti x rokov ani nechyrovalo ..a v inzerate ked bolo za 2300 tak si vravim ze vzhladom na stav je ta cena dost vysoka..a to som este nevedel o tom, ze je spojka KO a nedrzi to volnobeh..kazdopadne vela stastie ..pri takychto autach v buducnosti odporucam otocit sa na pate a ist prec kedze nebola zaujimava ani cena a ani stav
jararak napísal:german - to za kolko ho on kupil a za kolko som ho ja predal je myslim na nasej dohode, nikdy som netvrdil, ze je to cukor, na druhu stranu videl som dost aut nato aby som mohol s kludnym svedomim povedat, ze este nieje suce na diely
predok by mal ist dole bez problemov, mal som ho neraz dole, aspon si to poriadne dopasujes, tak ako ma byt
a ta hadica ma vobec nenapadla, sranda, ze kazdemu radim nech si robi poriadky so sanim a sam v nom mam emental?
na druhu stranu ktora hadica bola derava od odlucovaca? ta co ide hned od vika ventilov?