... všetko o BMW ...
FOXXX napísal:tak sa ti podarilo dat dole tie plasty na dverach super to vyzera a este lepsie nazivo isto................ a tie puklice mas fakt pekne lepsie ako tie co si mal predtymaj volant si uz potiahol???ked to das cele do toho carbonu bude to super ...........pekne pekne
cornetto napísal:rešpekt pred tebou a tvojou nešťastnou minulosťou a zároveň vyjardujem obdiv nad tvojou nehynúcou láskou k BMW s prihliadnutím na okolnosti, ktoré sa ti prihodili.. želám veľa šťastia s autom, nech robí len radosť..
rebuss napísal:Tie compacty som nemal moc v laske ale toto cierne sa mi lubi :) chcel som sa opytat na tu foliu karbonovu ... je to len vzorka alebo ma to aj nejaku strukturu na dotyk ? a kde si to kupil ? rozmyslam tiez nad tym ... inac som so snv a v poprade mam rodinu takze sa istotne niekedy stretneme :)
marcas1706 napísal:súúúper mám rád východniarov![]()
...no na dotyk je presne také ako to vyzerá takže je to také vrubkované a vyzerá to skvelé a je to fakt kvalita !!! No kupoval som to u Nás v Poprade v Tescu tam je vlastne FUSION tam predávajú autodiely, elektróny atd. no a tam majú tu fóliu originál karbonovú !! Keď chceš v pohode sa môžme stretnúť a ja ti to ukážem ako to vyzerá a ako som to robil a ty mi ukážeš tie cúvacie..
![]()
![]()
rebuss napísal:
jasne :) len mam teraz vela veci do skoly a tak tak ked bude volnejsie a pekne pocasie tak dame stretko aj s foxim :) to si aj nahrieval tu foliu ?
rebuss napísal:
jasne :) len mam teraz vela veci do skoly a tak tak ked bude volnejsie a pekne pocasie tak dame stretko aj s foxim :) to si aj nahrieval tu foliu ?
marcas1706 napísal:...jedná rada pre všetkých neskúsenejších čo sa týka servisu a tak !! Ak máte problémy z batériou ako ja napr. teraz pred nedávnom tak si skontrolujte hladinu v kanálikoch na batérii ktorú sú umiestnene hore na batérii je ich tam 6 majú také čierne vrchy a vyzerajú ako šrubky a je to vlastne potrebné odšrúbovať a skontrolovať hladinu ak uvidíte suchý spodok a žiadne mokré dno treba doliať destilovanú vodu !!! A to vlastne pri všetkých otvoroch zopakovať !!! A potom je vlastne veľmi dobré dobiť batériu na cca 10 h keď už bude vlastne vrieť voda v tých kanalíkoch na vrchu !! Vždy pri nabíjaní batérii je potrebné mať tie kanáliky pootvorené !!!
Som rád ak som niekomu pomohol...
FOXXX napísal:no super takze ti tam uz nic nevrzga a nic netrepe hej tak sa tesim s tebou