... všetko o BMW ...
maniaczv napísal:ako prve cekni ventil kurenia alebo skus tak ze daj si kurenie na min uplne cuze tak ze koliesko ti na minime tak cvakne to lave cvaka na min aj max pozicii .. teraz chod k ventilu odpoj od neho konektor a nasledne pripoj mal by cvaknut... pripadne najlepsie je keby ste dvaja boli a nech ti kamos toci kolieskom na tepkotu min max mal by sa proste ten ventil otvarat zatvarat... Ja som mal problem v tom a teraz my to po pol roku robit zase kua...
maniaczv napísal:na fb fans my odpisal chalan toto bo ja to teraz opat riesim tek nviem ci ten ventil je opat skapaty alebo je chyba inde lebo toho moze byt veeeeela..
citujem :
IHKR ma odporovu kocku (pristupnu cca za pedalom plynu) a IHKA ma tzv "sword" ktory je pichnuty v kryte peloveho filtra zo strany spolujazdca. Okrem toho ma kazde este riadiacu jednotku strcenu uplne vpredu medzi stenou a kurenim.
ono, nepises co mas za typ, u IHKA je najepsie mat jedno kurenie komplet na diely, to sa po 30 rokoch sype vsetko - jednotky, ovladacie panely, serva, obcas nejaky sword odideny... A pokial to nechces robit metodou pokus omyl tak jedine pichnut na diagnostiku, precitat chyby a pripade prejst livedata, ze co vidi jednotka vs co je pravda.