... všetko o BMW ...
VK-Tomas napísal:no neda cez diagnostiku deaktivovat to by dosiel zlodej k auto a vypol by ti ews nastartoval a odisiel ne?zevraj sa to da spravit ale musi to spravit softverom no na SK neviem kto to robi v CZ pri prahe to robi jeden typek ale nemam kontakt robil to Marosovi(BlackMW) na S62ke v zavodaku ale neviem kolko to stalo . podla mna je najjednoduhsie mat komplet sadu pekne zapojenu a hotovo .
marek.osvald napísal:
poupravim na SK to robi jeden pan nick ma: evilcody mne to tiez riesil na mojej sice e36 ale jednotka jak jednotka a nebolo to moc ani drahe... teda bavime sa o odstaveni EWS tj. imobilizeru v riadjacej jednotke
ViktorDDD napísal:tak keď toto dáš dokopy a bude to bežať tak si pán
boldenone napísal:
odstranenie imobilizeru z RJ ti spravi kazdy sikovny elektrikar. nam na jedej felicii za 50e odstranil imobilizer na pockanie.
VK-Tomas napísal:
posli mi prosim ta kontakt na hocijakeho sikovneho elektrikara co mi odstrani ews. lebo to nieje ze odcvikam kablicek tu a tam a je to . ale nechcem ti teda kazit iluzie tak rob ako myslis a drzim palce k spojazdneniu teda
kedysi ak sa dobre pamatam riesil vanosovu M62 Roman Kucharik nemal k tomu ews a tiez to mal vyrieist nejaky sikovny elektrikar no nejak sa mu to nepodarilo a aj sa nato vyjebal nakoniec ak sa dobre pamatam
VK-Tomas napísal:
posli mi prosim ta kontakt na hocijakeho sikovneho elektrikara co mi odstrani ews. lebo to nieje ze odcvikam kablicek tu a tam a je to . ale nechcem ti teda kazit iluzie tak rob ako myslis a drzim palce k spojazdneniu teda
kedysi ak sa dobre pamatam riesil vanosovu M62 Roman Kucharik nemal k tomu ews a tiez to mal vyrieist nejaky sikovny elektrikar no nejak sa mu to nepodarilo a aj sa nato vyjebal nakoniec ak sa dobre pamatam