... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:parada!!!
velmi pekne. Len tak rozmyslam, ze by bolo super, keby organy povolia folie aj na bocnych oknach, staci nejake jemne napr. 50 percent, alebo 70 percent, ako je to v cesku. Lebo auta z boku ked vpredu folie nemaju nevyzeraju tak vyvazene. No lebo swandesovi by take jemne isli....
Martin46 napísal:parada!!!
velmi pekne. Len tak rozmyslam, ze by bolo super, keby organy povolia folie aj na bocnych oknach, staci nejake jemne napr. 50 percent, alebo 70 percent, ako je to v cesku. Lebo auta z boku ked vpredu folie nemaju nevyzeraju tak vyvazene. No lebo swandesovi by take jemne isli....
Ľuboš PP napísal:V cechach tiez nie su v predu povolene folie...ziadne.Len tam na to policajti viac seru a neriesia to...
Swandes 320D napísal:Vcera som „ tunil „ seriove radio aby mi mohlo prehravat mp3 z USB,SD-karty + Bluetooth telefonovanie.Vdaka za typ - BlackRider-a![]()
Nechcel som narusit origo.vzhlad tak som pouzil tuto srandu.Zatial max spokojny.
BlackRider napísal:
No parada pekna praca som rad ze je spokojnost vitaj v klube
Pimp napísal:E46ka je fakt s kazdeho pohladu jedno s najkrasich BMW
Hector napísal:paradicka... trochu to polozit na zem aspon o 3 cm, do zadu dat podlozky 15mm a supa !!! ten predny naraznik ti ticho zavidim