... všetko o BMW ...
MCbucik napísal:keby nieco viem o jednych styling 135 original z e46ky, 8 a 8,5x18, et47 a 50 ak si spravne pamatam..upresnim este ET
upir156 napísal:Tie disky vyzerajú celkom dobre.
jkk napísal:skoda tych RC-ciek...tieto mi pridu ako krok spat...nepasuju mi na e46...
vyfuk je magia nikto nevie zarucit presny vysledok...vsetko ma vplyv na vsetko...cista loteria...
Steewe napísal:Ak som si spravne čital tvoj prvi prispevok tak s autom sa nachadzas vo švajčiarsku že ?
Z toho vypliva ze pre teba je jasna volba
b.) KAT ON a potrubie s koncovkou varianta 100€
c.) Komplet výfuk BASTUCK cca 550€ - ak ma KAT
s prvou by som neriskoval - KAT OFF ta moze prist velmi draho na namatkovej kontrole trebars na dialnici kde ti vopchaju sondu do vyfuku a zmeraju emisie.
U nas to PZ "chce" robit ale zatial je to pre nas sci-fictionpričom v rakusku/swiss/deutsch je to normal.
Pričom je to škoda nakolko kat off by pridal tomu raznejsi zvuk a mozno nejaky ten pocitovy HP navyse....
Inak r32jky dobra volba z mojej strany :) mas na nich peknu šedu - dobre ukazu
Steewe napísal:Ak som si spravne čital tvoj prvi prispevok tak s autom sa nachadzas vo švajčiarsku že ?
Z toho vypliva ze pre teba je jasna volba
b.) KAT ON a potrubie s koncovkou varianta 100€
c.) Komplet výfuk BASTUCK cca 550€ - ak ma KAT
s prvou by som neriskoval - KAT OFF ta moze prist velmi draho na namatkovej kontrole trebars na dialnici kde ti vopchaju sondu do vyfuku a zmeraju emisie.
U nas to PZ "chce" robit ale zatial je to pre nas sci-fictionpričom v rakusku/swiss/deutsch je to normal.
Pričom je to škoda nakolko kat off by pridal tomu raznejsi zvuk a mozno nejaky ten pocitovy HP navyse....
Inak r32jky dobra volba z mojej strany :) mas na nich peknu šedu - dobre ukazu