... všetko o BMW ...
HAZARD napísal:pekne auticko a ja ked som mal disky s et ako ty tak som suchol sem tam blatnik.ale zasa som mal 195 gumy nie 185...btw nieje zbytocne cpat peniaze do brzd zimmerman + textar do zadu?take daj radsej do predu a zadne daj normalne seriove...
Wilo napísal:Chcel som dvihnuť aj podvozok aj som začal , ľavý predok pohodička išli tie matice na tlmiči povoliť a pravá sa pohla kusok do každej strany a koniec dalej nešlo !nešlo to ani nijako pretočiť ani nič takže zimu jazdím spustený dole
![]()
KISS-MY-ASS napísal:
keby si tie závity natrel vazelinou ako ja tak s tym vôbec problem nemaš... stačilo by trocha prebehnuť dratenou kefou nech zlezie ta špina a krutil by si o106
spider207 napísal:bisťu, taká pekná príroda a také pekné počasie, z toho sa dalo vyťažiť omnoho viac!!ale niektoré foto Ti dobre vyšli, skoro ako z katalógu
btw, tá posledná si pýtala trošku inú kompozíciu a tiež by to bolo zaujímvé.. ale celkovo hodnotím photoshoot pozitívne
pre mňa shot of the day je asi no.7
spider207 napísal:ja mám tiež problém, že nemám parťáka na fotenieniekedy by som volil trošku inú kompozíciu, ale ako píšeš - neviem aké boli podmienky a možno sa niekdy ani inak nedalo (viď tá kaluž)... inak 4tá a 5ta odspodu majú celkom fajné kompozície, škoda že tam v okolí nebolo ešte niečo čo by tú fotku oživilo.. alebo naopak možno to hodiť do B&W, vyzeralo by to tak pochmúúúrne
prípadne neviem čím fotíš, ale ak foťák umožňuje tak sa pohrať s hĺbkou ostrosti.. tiež dokáže divy (niekedy)