ta zaslepka je moja praca a no mas pravdu ono to este nie je, ale je to podstatne lepsie, a povalovalo sa mi to v garazi tak prečo to tam nedať , celkovo ta origo hudba nieje nič moc ale chcem to radio nechať pôvodne a zase nie som velmi naročny
...prepáč ale nijak raz mi tam ten subwoofer nepasuje síce mne osobné sa to nikdy nepáčilo a čo sa týka hudby tiež nie som veľmi náročný ale toto by som si do auta nikdy nedal !!! Podľa môjho názoru je to iba pokazenie tohto krásneho touringu ale je to každého osobná vec čo si tam dá !!!
Jazda na obyčajnom aute nie je o ničom...ALE NA BMW JE PECKA !!
100 ľudí 100 chutí, ale podľa mna to s pokazenim auta nema nič spoločne, ved ked ma to omrzi tak mi stači cca minuta a je to von
HEJ hej jasne veď som len povedal svoj názor...pretože ten touring je pekný !!! Nieže pokazené ale mne to tam nepasuje a máš veľký nádherný kufor a teraz je taký útly... Ale auto je naozaj pekné tak nech slúži !!!
Jazda na obyčajnom aute nie je o ničom...ALE NA BMW JE PECKA !!
Velmi pekny touring mozem povedat....Keby ze chces predat ten monitor tak napis aaa este otazka: neblbne ti auto ked si zaslepil EGRko_? Lebo ja som zaslepil a vyhadzovali mi auto do nudzoveho rezimu. Bol som potom v BMW servise na rozumi a medzi recou som spomenul ze EGR a zaslepit tak taky krik som nedostal ani od otca co od nich...
BMW e36 Coupe 1999 110kW BMW e32 Sedan 1992 135kW-ex BMW e30 Coupe 1985 75kW-ex BMW e46 Touring 2003 110kW BMW e36 Compact 1995 75kW-ex
myslim ze 1100w ale bohuzial len max xD a s egr no nwm zatial nemam ziadny problem len rozmyslam ze to vratim s5 predsalen načo meniť niečo ked to tak ma byť...