... všetko o BMW ...
Helldiver napísal:Motor je jasne M50, M52 (od 94' neviem aky mesiac teraz) ma inak tvarovane sanie... Zaujal ma ten volant, jedna sa o volant s originalnej BMW sady pre dorobenie airbagu pre vozidla, ktore ho od vyroby nemali (vsetka elektronika je integrovana vo volante)...
array napísal:
presne kamarat mal taky volant. dole je kontrolka check abg, ta svieti. kamos mal tiez 94, tie mali este tieto volanty a sa mi zda ze to bol jediny airbag.
calunenie je fajn. ja tam mam tmavy antracit latku a dost sa to spini, volakde som videl alcantaru, resp. kozu, tak ked zoderem latku tak si to necham spravit aj ja.
PS: ked tak pozeram co vsetko si menil a musel kupovat a dat spravit, tak mam otazku ci sa ti neoplatilo radsej kupit rovno drahsi a v lepsom stave?
jararak napísal:je na mieste si polozit otazku, je dobre kupit auto ktore je v naoko 100% bohuzial aj v 100%povodnom alebo kupit auto kde mas istotu ze daco treba menit, o to cena je lacnejsia a potom vymenit tie veci, popripade sam a byt si isty ze toto sa ti uz neposerie.
Štiky napísal:iiiha![]()
mas fotky?
dodo.036 napísal:Jaaaaaaaaaaaaj LUKI tak motorsport kola???? Veeeela dobry vkus...