... všetko o BMW ...
herri13 napísal:
Marek, ja spolupracujem s MADom, keby ich tam zaniesol a vybral si potahy podla svojho gusta ako ho poznam, tak da za potahy do 300 €, to mi ver, viem ake maju ceny a aky ma Stefo vkus.
A stale mu zostane zvysok intosu sedi, a pritom si vie zohnat komplet intos v alcantare za dobry peniaz, tak co je rozumnejsie ?![]()
tomas7722 napísal:Nepochadzala dakedy davno tvoja e39 z Trebišova??? lebo behala tu taka ista 530iA v takej istej farbe
Stefo1248 napísal:Dakujem CRUMAROVY za 200% prístup a jednanie.M-packet je už doma,teda už u lakerníka
Autičko ide v pondelok tiež,ide sa lakovat Paket,Predna kapota celá,a PP blatník je od kamienkov a je aj maličko šuchnutý.Dyfusor ide do čiernej lesklej,lišty oderové chcem nechat čierne a pojdu do čierna aj dverové nech to ladí,mne sa to viac páči ako v laku,ale iba na 39tke :)
V nedelu sa ide leštit cela karoseria,a svetlá,na svetlá príde ochranna folia číra.Ked pofotím dam foto z leštenia a pred a po lakovaní :)
dedo1 napísal:Stevo, nezabudni na ladviny do cierneho laku!!!! Inak som veeeelmi zvedavy, pridem pomoct ked to budes davat na auto
maniaczv napísal:Stefo niesom si isty ale nieje cela mudrost v zadu na lavej strane v kufri ? ??? toto mas len zobrazovacie veci a mechaniku v predu ..