ak ciernu koncovku, tak urcite nie matnu. Z vlastnej skusenosti ide na nu strasne prach a po par kilometroch jazdy je sediva. Ked to bolo cerstvo nastriekane a umyte vyzeralo to asi takto (ilustracna foto)
Najkrajsia je aj tak ale chromova alebo "bruseny hlinik"
dnes som to brúsil a tiež som kukal že je to fakt perfektne spravené a veeelmi sa mi to páči.Velmi to pridalo na vzhlade zadku. Gusto,tích pár milimetrov hore dole možem (.....) :) niekde na zraze alebo naživo by si to nikdy nikdo nevšimol,tak ako foliu na difusore:)
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps
tak už 2 dni sa zabávam v garáži ,gitujem brúsim a dookola,nech je to ako original diel,nebude vydno žiadny spoiler,proste súčast kapoty,celok ešte to chce vela roboty ale zatial zopar foto práce. P.S. má niekto čistejšie auto ????
Prílohy
Audi TT Quattro 260ps Ex:E39 530ia lpg Ex:E46 328 ci lpg Ex:Bmw R1150R Ex:E46 320D 200ps
začina to maš pravdu :) ten čas čo sa dal do tej kapoty sa určite vyplatil bude to vyzerať perfektne tak akoby to bol originál CSL kufor kedy je termín dokončenia a striekania?
fajne .... inač priznaj koľkí ste na tej kapote pracovali? :) niekto ti to načal a ty si si to dorábal podľa svojho gusta? inač keď to bude tak zober digital a poriadne to pofotiť zo všetkých strán
jasne že pofotím,a kolkí? hehe iba chlapy v očovej ktorý mi to nahrubo prilepili do epoxidu a zalaminovali,a ostatok bol na mne,... vybrúsit lepidlo a všetko + gitovanie a brusenie a všetko... takto to znie ako keby to nič nebolo ale robím to už 3 dni a ešte to nieje hotové