Takze pribeh tejto e46ky sa zacal este ked som bol maly chlapec a o jazdeni a vodicku som este len snival. K tomuto autu som prvykrat pricuchol v den ked sa moj otec rozhodol pre jeho kupu. Mal som vtedy 11 alebo 12 rokov ale jeho charizma ma dostala uz vtedy. Auto sme kupili ako jedno z prvych modelov v Bmw Kosice, co na jednej strane bolo fajn z pohladu, ze auto bolo v tej dobe malo rozsirene, kedze sa len dostavalo na trh. No na druhej strane sme sa nevyhli niekolkym detskym chybam zacinajuceho modelu. Auto bolo kupovane ako demo, cize sme si prakticky nevybrali ziadnu vybavu a zobrali sme to co bolo vystavene. Kedze sme mali doma stale este aspon jedno auto tak sa Bmw dost setrilo. Kazdy vikend sme ho s otcom umyli a nalestili, odlozili do garaze, ba niekedy aj zakryli plachtou :). Kedze sa s autom vela nejazdilo nie je az tak ohromujuce,ze po 11 rokoch ma nabehanych len 70 tisic kilometrov. Vzhladom na to,ze moj otec je uz v pokrocilejsom veku tak ho rychle auta uz tak neberu a aj preto nase Bmw vyuziva len velmi malo. Odkedy ma SUV tak si vyssi posed a celkove pohodlie v aute nevie vynachvalit :). A tak sa dostavame k tomu,ze nase Bmw prakticky prechadza do mojich ruk. S autom som maximalne spokojny, sila motora a jeho zvuk su neuveritelne, asi sa ich nikdy nenabazim a aj ked ma auticko svoj vek, myslim,ze aj v dnesnej dobe ma na ceste len malo konkurentov. Avsak na aute uz je trosku vidno jeho postarsi vek, kedze dizajnove trendy idu stale dopredu, no myslim si, ze nejaky drobny decentny tuning by vzhladu velmi pomohol. Preto do buducna, ked budem mat na to popri skole cas, planujem vymenit bocne smerovky, predne smerovky, plus neskor zadne svetla. Casom by som sa mozno pohral s audio sustavou, kedze kazetove radio uz dnes nie je ziadna vyhra a takisto original reproduktory s papierovou membranou nie su po zvukovej stranke ziadna slava. Toto forum sa mi velmi paci a takisto sa mi pozdava myslienka komunity ludi okolo urcitej znacky auta,ktora nema problem niekomu poradit alebo sa pochvalit s nejakou novou vychytavkou, ktoru si prave nainstalovali do svojho stvorkolesovho tatosa :)

- Bmw2.jpg (114.79 KiB) 1821 zobrazení