... všetko o BMW ...
MT-SPEEDY napísal:... A co sa tyka svetiel, este ked bolo auti na prevozkach, trafil som jednu skaredu staru cervenu skodovku tak nestastne, ze som na povodnych original svetlach ulomil ten umelohmotny dzindzik, co drzi smerovku. Auto malo ist na STK, tak som rychlo riesil hocijake svetla, len nech su tmave. Tieto mi MarkoZH doviezol z PL z Gliwic. Ked bude mooooooooooooooc penazi navyse (rozumej, ked postavim barak), tak niekde zozeniem original svetla v super stave a pojdu tam tie, slubujem
mareko258 napísal:pekne pokracujes drzim palce, si na dobrej ceste vyzerato fakt fajnovo, co by som este riesil su vsetky cierne plasty na aute ako bocne listy na dverach a na naraznikoch dal by som to do farby auta podla mna by to tak posobilo lepsie, ale to je cisto len moj nazor, drzim palce dalej...........
LuCKy napísal:Blahozelam k vyrociu!
Po nahodeni rozpery predok kasne krasne stuhol vsak? Na mojej ex e36 to bolo fest citelne, uz len ked som vychadzal z dvora, tak na obrubniku uz neboli nijake pazvuky pri kruteni kasne (ved vies ako som mal predok nizko, do dvora len cuvat aj to nasikmo a zdvora len predkom taktiez nasikmo).
LuCKy
LuCKy napísal:Len pomalicky, ci Ta mam ist potlacit?
LuCKy
mys_iak napísal:vyvrela voda?