Tak myslím že už je čas aby som aj ja prispel nejakou story o mojom autíčku. Keď som si zarobil dostatok euráčov tak som sa začal pomaly ohliadať po nejakom aute, najprv som mal v pláne Audi A6 ´96 jednu máme a môžem povedať že vynijakúce auto, ale potom som si povedal že to nieje to PRAVÉ pre mňa takže som zamieril na Bazoši v sekcii Auto o riadok nižšie

a hľadal som niečo lacné (šrot) nakoniec som ho našiel a ešte v ten deň sa išlo pozrieť čo je to zač. Bolo trošku ťuknuté na fotkách no naživo to bolo o dosť horšie, celý zadný blatník spučený a diera pod svetlom tomu len pomáhala

Povedal som si...vyklepeme

Prešli sme na motor BMW 1.8iS (M42) s necelými 200 000km vyzeral pekný, čistý s trochou oleja čo pretláčalo cez veko rozvodov no keď sa naštartoval a len tak pridávalo na N tak otáčky nechcelo pretlačiť, motor dusilo poriadne no a keď už som sa konečne pohol tak som nešiel otočiť volantom, oleja nikde, doliali sme, vrátil som sa asi za 10 min a oleja zase nikde, úžas. Niečo o interiére, 2 slovami: ''Ou shit''. Sedačky dotrhané ako keby ich prešli záhradným traktorom, stropný tapacír bol tak odlepený že som ho musel odostrieť ako oponu aby som uvidel na zadné sedačky, ďalej nefungovali stierače o ktorých pri kúpe som ani nevedel že nejdú až potom o týždeň som zistil že nejdú

Auto som nakoniec kúpil, rozumne sme sa potom dohodli popísali formality a vyrazili na cestu, no počas jazdy sa začal motor prehrievať, už som chytal nervy furt sa čosi objavovalo, nejako sme teda došli domov. Auto som odstavil a začal na ňom pracovať lebo priam si to vyžadovalo.
Nové súčiastky od kúpy:
Termostat
Čidlo teploty motora
Riadenie, hadice, nádobka, olej
Filtre
Sviečky NGK