Tak nejake novinky

Mame novy black matt grill ... dakujem tomasovi (baworo535d), dalej nove koleso (konecne som nasiel na slovensku po MESIACI !!!

) mame nove ledky v interieri ( trocha som to prehnal a kupil 36 LED panely, v noci mam v aute den

) mame nove ziarovky ( MTEC H7 super white - dakujem crumarovi za extra rychle dodanie + konecne som spokojny s naozaj bielou farbou (osrať philips a osram)

taktiez mame nove T10 parkovacky 10 wattove - AE sice nie su biele ale je ich konecne vidiet celkom v pohode), dalej mame novu farbu strmenov - trosku nezvycajna farba - carbon grey, ale mne sa to paci ( zasa dakujem tomasovi - baworo535d, sice som necakal ze mi to zaberie 6 hodin casu ( robil som to poprve ) ale som spokojny s vysledkom, kym farba schla tak som tym sprejom na cistenie strmenov vycistil disky z vnutornej strany - kraasa

), dalej som poopravoval carbon foliu v interieri lebo vplyvom slnka sa mi porobilo par bubliniek, dalej som sa snazil narychlo ale feest narychlo opravit kruhy na laku ale som sa ponahlal tak je to trochu lepsie ale este zo 3 lesteni a kruhy zmiznu ... verim si

tiez som vycistil motorovy priestor, dalej som kupil AUX kabel ( problem je ze to musim ist pravdepodobne do BMW nakodovat aby mi to v i-drive fungovalo), z EBAY-a mi dosla este klucenka ktora mi dost chybala... dalsia EBAY objednavka boli BMW nechty pre moju lasku

mne sa to nejako nepacilo ale ona sama ich chcela

no nie je to super frajerka ? dam foto ked si ich nalepi ... no to asi vsetko :) inak minule sa mi stala taka mala neprijemnost : lestil som si okno z vnutra a trocha som buchol do spataka a spatak zrazu odpadol

nie a nie ho nalepit spat :) obojstranna paska pattex zlyhala ... sekundak zlyhal nakoniec som ho nalepil priemyselnym lepidlo s akym sa lepia komponenty na stresnu krytinu :) aaa este jedna malickost :) kupil som si zapalovac do auta kedze som nemal a vela krat ma islo porazit ked som odstavil na fajciarsku a ani kremenom o kremen som nemohol zapalit