Tak nejaky update po dlhsej dobe, ako kedysi pisal Viktor ze sa to ladi na kolene a potom to odchadza, s cim ma pekne nasral, tak dnes po celkom dlhej ceste je to s kludnym svedomim naladene ako ma byt, a na zaklade toho reprodukovatelne s overenym vysledkom na Suitovom aute. Uprava pinu v LDA priniesla skorsie plnenie v nizsich otackach, je prenastaveny interny tlak podla poziadaviek, a zladeny dynamicky predvstrek v zavislosti na otackach a zatazi (dakujem Petovi K za diagnozu). Stavajuce turbo je prekazka, ale nie prilis velka, schopnost cerpadla to nakrmit uz je tiez na hranici, takze tam casom pojde turbo z M67 ktore uz vykon vyrazne nedvihne ale citelne stupne moment v nizkych otackach, z M57 je zbytocne velke-neskory nastup, ja s tym jazdim na ceste, nie na trati. Krutak si ale vyziadal uz svoju dan, a hardyna vyzera o poznanie horsie v priebehu par tyzdnov, a to radim jemne, taktiez spojka na 4 a 5 uz uz by aj smykla, pocut to na zvuku ze ked to oprie, skocia otacky, takze pojde preoblozena lamela s oragnickym materialom.
Stastnou nahodou sa mi dostal do ruk LSD, po ociste a novej naplni SAF-XJ som ho osadil na auto, a zda sa ze funguje, na pretocenie vlozky treba cez 100Nm, zavija rovnako ako otvoreny srac, smyka sa snim dobre, takze spokojnost, ceresnicka bolo zle rychlostne cidlo, z titulu primitivnosti tej suciastky prekvapilo ze sa moze pokazit.
Na postuchnutie Peta ktory mal rovnaku skusenost z E32, a nedavny zazitok ked som skoro zrazil v noci v dazdi pojasenu starenu v strede cesty som kupil 4300K HID sadu, tento tyzden namontujem tak som velmi zvedavy, svetla su nastavene dobre, ale predsalen upravim tie clonky projektoroch aby to rezalo rovno a urcite neoslepovalo. Iked mam paraboly v 100% stave, stale to nesvieti, vybojky tomu pridaju, ale na plane su urcite projektory Morimoto od Caknakisa.