bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
fuuha, na tej fabci? ja som dal posledne roky 30 a 40t a to bolo uz fuu
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ale ano, rodina cloveka donuti k podobnym zvrhlostiam ako su kombiky
gratulujem, ale bud chlap a dupni si Ja mam doma 4 mesacneho drobca a 18 mesacnu slecnu, cestujeme stale niekam a zatial sa nam nepodarilo ani raz si povzdychnut "male je" Musis nainfikovat drahu estetickym citenim
ja som to myslel silno ironicky, tesim sa z rodiny a z auta takisto - toto bola prva volba, potom mojr obavy sposobili asi 2-3 tyzdnove spekulovanie ci nie nieco vacsieho, 2 auta mi predali ked som sa pre ne rozhodol v podstate v momente, tretie som odmietol asi na poslednu chvilu(2 dni nato sa dodrbkalo turbo na nom) a nakoniec po zisteni, ze trojka bude asi fakt stacit tak bola za chvilku doma :)
dakujem pekne, miniaturne kozmeticke chybicky sa na nom najdu, ale kedze som to nekupoval nove, tak sa to da odpustit :)
inak, za 9 dni som spravil 2000km, 2 tankovania a spotreba 4,62 a 4,55 litra.. jazdene vacsinou mimo mesta a na dialnici normalnym tempom 120 - 130, uvidime, ako sa bude drzat :)