... všetko o BMW ...
blesk napísal:
ake priznacne, v pozadi je nasa Francuzko Spanielska zostava (2xPeugeot 306gti6, 1x306 Rally, 1xCtroen Saxo VTS, 1xSeat Ibiza tdi a 1xClio Sport). Ado este raz dik za vlecne oko (nebolo nastastie treba:-)
MattyX napísal:ale kouří se z nich hezky to je zase fakt
cretino napísal:..z casti mate pravdu, toto su ale zadne kotuce - nebudem pchat brzdy s brutal ucinkom dozadu, ked mam vpredu seriuaaa, nebudem menit predok ked ma nabehanych mozno 3000km (predosly majitel ich menil kratko pred predajom)
![]()
moje vylety na okruh su relaxacne, uzivam si zrychlenie, ucim sa trat (zevraj treba este veeeela najazdit aby clovek tu trat fakt poznal a to som tam uz asi 6 krat bol) - ak mam pravdu povedat, nechodim tam nahanat kazdu sekundu, nenahadzujem si slicky/poloslicky, neodlahcujem (nechudnem), neladim vykon auta, nemastim si ego drzanim rychlejsich aut za sebou - chodim tam relaxovat, vypnut mozog po nie najlahsich dnoch.. ked si nasadim prilbu, rukavice, pol hodinka na okruhu je len a len moja a robi mi radost - ci jazdim casy 2:45, alebo 2:55 nezalezi mi na tom a uzivam si auta a beztrestnost rychlej jazdy
andhell napísal:nadhera :) tie oranzove smerovky tomu davaju neskutocny smrnc