... všetko o BMW ...
Panak666 napísal:z tej foto, tazko sudit dopasovanie dielov po crash-u, no ked si spokojny ako to dopadlo tak to je hlavne. dufam ze je vsetko este lepsie ako ked to bolo nove :) inak origo look, je na nezaplatenie-tak ako vysli tie auta z linky su najkrasjie
mas to moc moc pekne
blesk napísal:Cretino tie naklady nie su zas take zle ked je v tom aj cena za opravu buracky. Ono vzdy ta jazdene auto stoji viac v prvom roku vlastnictva-kedy vychytavas muchy po byvalych majiteloch, potom pokial uz si si vycerpal buraciu statistiku - tak to bude uz lepsie aj ked pokial to ma byt to spravne hobby auto nikdy to nebude nakladovo ako u auta na kazdy den ktore jazdia vela km a riesia sa len naklady na bezny servis. ja mam za sebou 1440km a 1,96Eur/km.
HAZARD napísal:kazda nehoda ma svoje vyhody.poucil si sa a teraz to auticko vyzera super tak snad uz bude posluchat.s podlozkami riesim to iste.do zadu by som aj dal ale je tam tak malo miesta pri pruzenie ze by to suchalo tak sa musim zmierit s tym,co mam
MattyX napísal:vypadá to moc pěknětak na příště trénovat aby se to nestalo :)
patres napísal:Takze ta cakam v Topolcanoch zajtra
blesk napísal:si bol vcera pozret Time Attack alebo aj jazdit?
Si nemenil sviecky hned po kupe? hm hm
V januari som teda este nerozmyslal ani nahodou o predaji a zacinal sa pomaly tesit na sezonu
blesk napísal:v pohode vymenis - uvidis. aka bola ucast na trati?
M1R3C napísal:Predpokladám že ten nárazník ti nahodili na auto už aj s tymi muškamy na ňom![]()
Každopádne vyzerá to krásne a želám vela Km bez nehody či na okruhu alebo na normlnej ceste bez mušiek