Tak konečne sa dostávam ku môjmu príbehu aj ja. Táto e91 je moje prvé BMW a zatiaľ som s ním nadmieru spokojný :) Je to predfacelift model (2008) v dosť nezvyčajnej farbe Barberra red. Zvonku xenóny, light paket,no bohužiaľ z M Paketu (chystá sa retrofit), no vnútri má napríklad koženné vyhrievané športové sedačky s dofukom, Logic 7 zvuk, automatickú klímu, tempomat, Aux/USB a tak ďalej... Toto auto je v mojej rodine už od čias kedy bolo nové a predošlý majiteľ je môj otec, takže ho poznám ako svoje trenky

Auto si s nami prešlo dosť dlhú cestu, počas ktorej sme menili 2x turbo, potom rovno celý motor (neslávne známy N47) ale našťastie je teraz v aute vylepšená verzia tohto motora z roku 2010

Samozrejme je chipnuté na 210PS

Ako hrdý nový majiteľ som hned objednal všetky oleje a filtre na výmenu (vrátane prevodovky a diferenciálu) a zohnal som si kolesá z e60 (ET20+plus podložky nech to pekne lícuje) a úplne nový M Paket volant a páku z perforovanej kože...síce ešte nevyzerá ako by som chcel, keďže je buchnuté zpredu aj zo zadu, ale na to sa už tiež chystá náprava

Momentálne čakám na nejaké diely lebo som toho na to auto objednal fakt veľa dielov a budú sa s ním diať veľké veci

no nerád by som predbiehal