doteraz nebolo casu na vymenu druheho horneho ulozenia, tak vcera som si ten cas nasiel a vymenil. prave zadne horne ulozenie odislo cca mesiac po lavom. Takze kvalita materialu pseudoznacky Topran nestoji za to. Uvidime kolko vydrzi Sachs.
jo a zabicka presla magicku hranicu (dufam ze estelen prvy krat )
Jeto hnoj ten Topran, ja som vyskúšal SRL zadné tlmiče a aj uloženia, uloženie na pravej strane začalo búchať po 2 týždňoch a po 2000 km prejazdených ,tlmiče vydržali napočudovanie viac ako som očakával ... prvý vytiekol pravý zadný po roku a pol a 45 000 najazdených kilometroch . Ešte by ma zaujmalo prečo v obidvoch prípadoch odišla ako prvá pravá strana....váha ? kvoli baterke ? . Teraz som ja dal zadné M tlmiče Monroe a uloženia lemforder takže tiež som zvedavý.. že koľko to vydrží .
takze , posledny diel od renomovanej znacky odisiel... separator .. meneny bol za novy v oktobri minuleho roka = 10 mesiacov vydrzal. blahozelame znacke TOPRAN a poprosim potlesk ako sa to sprava? zere olej jak tank, po otvoreni viecka to s volnobehom skoro nic nespravi a navyse to trubi cize membrana v ... <> hydrostel cvakal lebo nebolo oleja..