takze maly udpate
od vymeny spojky som bojoval s trieskanim kardanu pri akceleracii..
vraj stredove ulozenie , tak sa objednal jediny dostupny topran... no s nim to bolo o dost horsie..
odporucany bol repas kardanu... nuze, lacnejsia verzia bola zohnat dobry jazdeny , tak som aj zohnal z 325i coupe, kde nepasovala predna cast, ale podstatna bola ta zadna, spolu s origo ulozenim.. nepomohlo, no bolo to o kusok lepsie (ulozenie bolo o dost dvrsie), tak som to chvilku neriesil.. no zacalo to byt horsie a horsie.. uz to nerobilo len na 1tke nad 5000, ale aj na dvojke nad 4000 a zacinalo to robit uz aj na trojke..
tak som teda isiel na spominany odporucany repas kardanu.. oba krize , nove stredove ulozenie origo BMW..
po vyzdvihnuti auta zo servisu som mal neskutocne nervy.. uz to robilo na trojke pri sebemensej akceleracii od 1500 otacok, na stvorke a petke to robilo hocikedy pri slabej akceleracii... nemohol som vyst ani posratym kopcom bez trieskania kardanu..
uz som bol zufaly, a nevedel som co dalej.. nik nemohol prist na to, co tomu je ...
pri repase kardanu som bol pri tom, ako sa montoval na auto ... prekontroloval som si silace motoru, hardynu atd.. vsetko sa zdalo ok .. tak uz som fakt nevedel co s tym.
nakoniec mi byvaly kolega zohnal jedneho typka z drfit garage, ten sa previezol, a hned vedel kde je problem...
hardyna, hardyna ktora bola menena pri vymene spojky, bola odvtedy namontovana opacne ..
ja som anilen netusil, ze hardy je jednosmerna, teda montovat sa ma iba jednym smerom, je tam aj taka sipka na nej.
vtedy som mal fakt ze zmiesane pocity .. ze koli takejto <>vine som vyvalil cca 500e na servise kardanu a zralo mi to nervy uz od vymeny spojky a zaroven som mal ppci pocit, ze to mam konecne VYRIESENE!!!!
co to robilo ?
natocil som to
pri nahadzovani kardanu som si pozrel poriadne hardynu, nemala ziadne vizualne chyby a to som ju aj ohybal...
po repase a prejdeni cca 100km, vyzerala ako na foto.. toto s nou spravilo to, ze kardan siel lahucko na klboch + nove nestvrdnute ulozenie..