... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

derki
Autor témy
Auto: e92 328 MPerformance
Kraj: Bratislavský

[E39 523i] skladačka

Pondelok, 5. Júla 2010, 18:12

kupované od majiteľa pred pol rokom ktorý to mal dovezené z rakúska roku 2004
veci ktoré som o aute vedel:
  1. žiadna servisná história,
  2. ročník 2000
  3. povôdný stav 205tis km,
zoznam opráv a zmien po kúpe:
  1. výmena spojkovej sady, stará strašne preklzovala
  2. výmena brzdových kotúčov a platničiek predných za zimmermani, tie staré už boli aj tak prehnité
  3. výmena chladiacej vrtule, rozletela sa ako sa zachytila o jej kryt
  4. oprava kompresora klímy
  5. výmena svetiel za číre biele, ktoré sa mi počase prestali páčiť tak som ich dal dolu, ak by mal niekdo záujem o tie číre biele, predám
  6. oprava kulisy, zlá montáž spojkovej sady, vtedy som ostal v strede križovatky a nemohol zaradiť :)
  7. kúpa M style elektrónov R17 245, poistných skrutiek, samozrejme dlžka v predu nesedela a prerazili mi krycie plechy za kotúčom ktoré sa mi tam krásne šúchali, takže sa celé zrezali dolu, vzadu boli podomácky vyrobené podložky(na tesnenie bola použitá lepiaca páska) takže aj tie podložky išli dole...
  8. znova výmena chladiacej vrtule po tento krát bola kryvá diskospojka a vrtula sa sekla o hlavu motora, takže išlo celá nová aj s diskospojkou, dokonca mi ten list vrtule sekol so spodu aj do kapoty
  9. výmena a oprava lambda sond, tesnenia okolo motora a sania vzduchu, tie potrubia boli úplne rozsekané a polámané ...
  10. výmena spätných zrkadiel tie povôdné boli rovný kus zrkadla a skutočne cez nich nebolo nič vidno :)
  11. oprava elektrickej sietky na zadné okno
  12. výmena všetkých vypálených svetiel v interiéroch v kufri a zlomenej klučky
  13. pridanie m style krúžkov na budíki
  14. fólie na zadné okná
  15. výmena BMW emblémov za čiernobiele aj tie na kolesách.
  16. kompletné vytepovanie velurových koberčekov v interiéroch a vyčistenie čalúnenia

a v tomto momente mi odchádza servo, tak to sa ešte doriši, prikladám aj fotky od spodu od kúpy po dnešok aj s darčekom od mestkých policajtov :)
dnešný stav tachometra je 214067km a konečne po nekonečných opravách jazdí spolahlivo \:D/
IMAGE_300.jpg
Prílohy
IMAGE_291.jpg
IMAG0393.jpg
IMAG0391.jpg
IMAG0389.jpg
IMAG0388.jpg
IMAG0385.jpg
IMAG0384.jpg
IMAG0362.jpg
IMAG0325.jpg
IMAG0314.jpg
IMAG0277.jpg
IMAG0260.jpg
IMAG0257.jpg
IMAG0253.jpg
IMAG0241.jpg
IMAG0236.jpg
Naposledy upravil/-a derki v Nedeľa, 18. Júla 2010, 20:15, upravené celkom 3 krát.

derki
Autor témy

Re: [E39 523i]

Štvrtok, 8. Júla 2010, 00:35

a áno má výrobnú vadu, vyrobili ho bez strešného okna :D :D

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 8. Júla 2010, 05:39

derki napísal:
kupované od majiteľa pred pol rokom ktorý to mal dovezené z rakúska roku 2004
veci ktoré som o aute vedel:
  1. žiadna servisná história,
  2. ročník 2000
  3. povôdný stav 205tis km,
zoznam opráv a zmien po kúpe:
  1. výmena spojkovej sady, stará strašne preklzovala
  2. výmena brzdových kotúčov a platničiek predných za brembo, tie staré už boli aj tak prehnité
  3. výmena chladiacej vrtule, rozletela sa ako sa zachytila o jej kryt
  4. oprava kompresora klímy
  5. výmena svetiel za číre biele, ktoré sa mi počase prestali páčiť tak som ich dal dolu, ak by mal niekdo záujem o tie číre biele, predám
  6. oprava kulisy, zlá montáž spojkovej sady, vtedy som ostal v strede križovatky a nemohol zaradiť :)
  7. kúpa M style elektrónov R17 245, poistných skrutiek, samozrejme dlžka v predu nesedela a prerazili mi krycie plechy za kotúčom ktoré sa mi tam krásne šúchali, takže sa celé zrezali dolu, vzadu boli podomácky vyrobené podložky(na tesnenie bola použitá lepiaca páska) takže aj tie podložky išli dole...
  8. znova výmena chladiacej vrtule po tento krát bola kryvá diskospojka a vrtula sa sekla o hlavu motora, takže išlo celá nová aj s diskospojkou, dokonca mi ten list vrtule sekol so spodu aj do kapoty
  9. výmena a oprava lambda sond, tesnenia okolo motora a sania vzduchu, tie potrubia boli úplne rozsekané a polámané ...
  10. výmena spätných zrkadiel tie povôdné boli rovný kus zrkadla a skutočne cez nich nebolo nič vidno :)
  11. oprava elektrickej sietky na zadné okno
  12. výmena všetkých vypálených svetiel v interiéroch v kufri a zlomenej klučky
  13. pridanie m style krúžkov na budíki
  14. fólie na zadné okná
  15. výmena BMW emblémov za čiernobiele aj tie na kolesách.
  16. kompletné vytepovanie velurových koberčekov v interiéroch a vyčistenie čalúnenia

a v tomto momente mi odchádza servo, tak to sa ešte doriši, prikladám aj fotky od spodu od kúpy po dnešok aj s darčekom od mestkých policajtov :)
dnešný stav tachometra je 214067km a konečne po nekonečných opravách jazdí spolahlivo \:D/
IMAGE_300.jpg

Auticko pekne aleeeeee.... siber je celkom fajn som pocul :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

BambusSK
Auto: BMW 530i E39
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Júla 2010, 16:04

paradicka najma tie disky su tutifruti =D> aj ja pozeram po niecom takom kolko take stoja prip 18ky resp kde si ich zohnal (myslim ze origo sa pre E39 nerobili tieto)

derki
Autor témy

Štvrtok, 8. Júla 2010, 17:25

BambusSK napísal:
paradicka najma tie disky su tutifruti =D> aj ja pozeram po niecom takom kolko take stoja prip 18ky resp kde si ich zohnal (myslim ze origo sa pre E39 nerobili tieto)

noo na E39 nie ale sú ako tie z M6 E63, ja som ich bral cez elektrony.cz išli nejak po 4tis kč/ks, teraz som ich už ani v ich ponuke nenašiel ale majú bez toho čierneho vnútra dokonca aj výpredaj za 2.5tis : http://alu-kola.elektrony.cz/images/ele ... -6-big.jpg

Maco napísal:

nechceš ho vymeniť tak aspoň na víkend alebo tak?? :) chcem si trocha toho strešného užiť :)

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 8. Júla 2010, 18:36

Maco napísal:

nechceš ho vymeniť tak aspoň na víkend alebo tak?? :) chcem si trocha toho strešného užiť :)[/quote]

pockaj naplnim klimu a je tvoje :D je tam 65 litrov nafty :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

derki
Autor témy

Utorok, 13. Júla 2010, 11:22

rozhodol som sa ho nakoniec predať čím skôr, kedže koncom roka idem kupovať nové...
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=1703066

snapshot
Auto: E34 525TD
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 16. Júla 2010, 13:04

A aka je cena? palzo mi spominal, ze chces sa previest na svadbu co budem mat. on tam ide vozit tak by som si rad pozrel to auticko. Teoreticky by som mal zaujem. TEORETICKY
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

derki
Autor témy

Piatok, 16. Júla 2010, 16:07

snapshot napísal:
A aka je cena? palzo mi spominal, ze chces sa previest na svadbu co budem mat. on tam ide vozit tak by som si rad pozrel to auticko. Teoreticky by som mal zaujem. TEORETICKY

cena bola 5tis ale nebudem to asi predávať je tam pravdepodobne iný motor, hej na svadbu idem nech má sedmica doprovod :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných