povedzme si otvorene ked ju milujes nieje co riesit a je ti jedno co to stoji, ale nech to je podla tvojich predstav
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
klobuk dolu... pekne si sa s tym pohral.. len tak dalej... ma to moje simpatie
ex bmw e30 324td ex bmw e30 320i coupe ex bmw e30 324d ex bmw e36 325TD ex bmw e39 530D touring ex bmw e38 728i black aktual Renault Trafic Black Edition Silver 10/2012 aktual Renault Trafic Black Edition Beige 5/2014 aktual BMW e66 730D 170kw 10/2006
ho hooo ,ze skarede kacatko,,, to ano ,,,bolo!!! skor nez sa dostalo do ruk tebe,,, keby som mal klobuk tak ho dam dolu,,,a ako pocuvam a citam to si este neskoncil,,,no len tak dalej a dokumentuj pekne,, cuuz
diky diky lidicky.
odvtedy som na nom vymenil komplet new spojku, polos ale ta pojde na repas este....
Teraz som ho hodil uz na zimne papuce a ak tuto zimu napadne daky sneh chcem trosku vyuzit to 4x4 a na jar ak alah da tak novy lak a dokoncenie par veci...
dik
Naposledy upravil/-a MarkoZH v Sobota, 20. Decembra 2008, 10:56, upravené celkom 1 krát.
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
co sa tyka penazi je tam toho uz trosku ale casu tiez roboty tiez a nervouu...he ale pomali a isto sa to blizi k obrazu mojmu a o to slo....
Arny: a kde ty zijes, cak od vas som ho trepal k nam do kopcov....blava sa mu nehodila, he he
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
no krasavec
vsetko mi sedi ale musim obpindat ten duplex s plochymi...
je mi to trosku viac nesympaticke
ale kombi je super a hned by som si ho vedel predstavit v kope snehu
BMW 318iS coupe e36 fialova metlicka EX
Gilera FX125 Runner
cele je to o tom ked niekto nieco chce a ma svoje vysnivane auticko tak si ho aj na privesnom dotiahne a spravi si ho presne podla seba ake mal vysnivane parada