... všetko o BMW ...
kaci napísal:no neviem ti teda povedat či som to bool ja :) ale dakujem...mozno ak mi povieš čo za kamarat to bolo ,tak ti poviem či sa pozname
tomikelly napísal:
No bol to Ivo myslím že ti písal na ktorej umyvárke si bol lebo som videl na fotke čo mi ukazoval že tam bola aktívna pena a tom som tu nevidel.
tomikelly napísal:Joo musím tam ísť videl som že aktívna penaa tá nebola ani na jednej kde som zatiaľ bol akurát v Nitre
takže najbližšie idem tam
díky za radu
tomikelly napísal:Vyzerá to parádneja tiež rozmýšľam ako budem vodne svietiť ale zatiaľ som to ešte nepremyslel. Rozmýšľam nad kombináciu hmlovky a kruhy. Nestráca sa tá biela v pri dennom svetle?
Čo sa týka hmlovky to je blbá udalosť pretože máš Mpacket zvykni si na brutal cenovky originálnych dielov a teda aj náhradné zánovné z druhej ruky budú drahšie ak klsika. http://www.autotechnik.sk/diel/4453/hml ... mw-e46-e39 tu sa dajú kúpiť ale len ako pár skus ešte pozrieť možno nájdeš nejaké z druhej ruky.
tomikelly napísal:Ak by si mal čas nedeľu sa niečo organizujezrazy-a-stretnutia/zraz-juh-slovenska-rs-lc-ra-vk-pt-a-okolie-t68955-90.html