Tak uz aj ja spisem moj skromny pribeh o skromnom aute. Asi pred rokom som zacal vyberat auto a po dlhych a prebdenych veceroch stravenych hladanim na nete a behani po bazaroch som sa nakoniec rozhodol pre BMW. Skoro som zobral alfu 166

. Zhodou nahod som sa cez znamu dopracoval k 330D touring. Rozhodovanie muselo prebehnut relativne rychlo ale len na zaklade fotiek. Ja viem, obrovsky risk ale ako som zistil tak v mojom pripade aj zisk. Na fotkach teda moc dobre nevyzeralo ale to len kvoli tomu, ze znacny cas stalo vonku na talianskom slniecku. Auto je kupene od lizingovky takze km su pravdepodobne skutocne. Je to rocnik 2005 takze posledny rok E46ky. Kupil som ho zhruba zaciatkom leta s nabehanymi 87tis km. Odvtedy som uspesne spravil nejakych 25K km s maximalnou spokojnostou. Jedine ma trochu problemy so zimnym obdobim ale inak pohodka.
Na aute som zatial menil len drobnosti typu termostat,oleje,filtre.
Momentalne riesim repas startera.
Upravy ktore som stihol: Predne vrtane kotuce, CCFL kruzky, KN vlozka, vystup na 3,5mm konektor a neviem este ake sprostosti,no moc toho nebolo.
Este chcem : Dorobit CCFL na odomykanie a zamykanie,v pivnici sa mi valaju M3 spataky,takze nahodit a sprevadzkovat,automaticke zapinanie svetiel s funkciou comin home a to je asi tak vsetko. Pre zatial. Neskor mozno nove elektrony,pravdepodobne BBS alebo CSL, uvidime podla moznosti.