tak moj pribeh zacal ked som sa vratil po dlhom case z anglicka domov na stalo bolo mi treba auto v anglicku som mal ford focus.Ked som prisiel na sk tak som zacal hladat take iste auto lenze cena a moje poziadavky boli uplne niekde inde rodicia ma prehovarali aby som sa isel pozriet do autobazara ci tam nieco neni.Nakoniec som isiel a ked som uvidel moju zltu krasku hned sa mi zapacila isli sme na skusobnu jazdu a to sa ani neda napisat ako som to prezival.Povedal som beriem ho on nato ok za tri dni som ho mal na znackach a uz ist len poistit a prepis super. dostal som k tomu elektrony m doble spoke 22,lenze bol problem nemohol som ich vopchat na predok,boli velke tak mi dal ine reku ok. Z autom som bol velmi spokojny aj ked napriek tomu som jazdil bez vodickeho asi tyzden.lenze zima skoncila a zacali problemy.Cestou k rodine mi sa zacalo dymiet s prednej soferovej strany koleso, hned som zastavila pozeram ze mi tlie guma kua tam co sa deje,len tak tak som sa dostal domov zastavoval som a koleso chladil vodou.Doma zdvihnem auto a ako pozeram tak spruzina preborila tlmic. no super bol uz tak zhrdzaveny ze sa uz spruzina nemala na com drzat nastal problem.nove origo bosh tlmice aj spruziny som kupil rovno komplet predok a aj zadok kua to bola palka
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. po vymeneni super vsetko ok spokojnost nad mieru. aj ked uz nie sportove

. ako auto slucilo tak sa aj nicilo a stracalo lak a zacala hrdza tak dlho som setril na lakovanie a vyvaranie a proste prerabka celeho auta.Auto mi robili mesiac. Cakal som ako mal chlapec uz som mal abstaky, chodil som co chvilu mrkat ako im to ide.S lakovanim som bol nadmieru spokojny.Auto doteraz sluzi a dufam ze estebude dlho sluzit
takze vybava zakladna: vyhrievane zrkadla,ostrekovace,zamky,predne a zadne okno,origo gt listy a zadny spojler