Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Parada Michal, ale odporucil by som ti ten detailer pouzivat skor na ozivenie vosku. V podstate auto prebehnut clayom, navoskovat a potom red mist. Nasledne cca pol roka pouzivat po umyvani len red mist.
Co som cital tak redmist je fajn, ale az po nejakom case nakolko aplikacia kratko po voskovani znici vosk. Mne redmist vyhovuje, budem davat 2-3 vrstvy...na voskovanie casto nemam cas a priestory a vysledny efekt je s redmistom zaruceny :)
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Nazdar, myslis, ze SuperResinPolish od AG je ekvivalent k tomu Red Mistu od DJ? Pouzivam sampon od AG a nerad by som mixoval vyrobcov http://www.fusion.sk/katalog/product/36297/
OK, cize mam to chapat tak,ze tento Red mist je skor na nejake rychle dosiahnutie dobreho efektu bez velkeho vynalozenia usilia ako pri voskovani? Umyvam auto rucne kazdy rsp max kazdy druhy vikend..cize tento produkt sa mi pozdava... po kazdom umyti prebehnut auto tymto sealantom. Mam carboschwarz metalizu, cize ked to bude vyzerat jak na tvojom linku bude to..
Hej, RedMist je prave na to...primarne sluzi ako ochrana vosku ktory uz straca svoje vlastnosti ale moze sa aplikovat aj po kazdom umyti. 2-3 vrstvy a mas krasny hlboky lak. Na mojej striebornej to tazko vidiet ale po 2 vrstvach som sa nestacil cudovat ako krasne sa leskol. Na fotkach som pouzil polarizacny filter takze dost vela lesku pohltlil prave filter.
Nazivo to vyzera inac...
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
priparnou ulohou vosku je ochrana laku, ktoru ti redmist nezabezpeči rovnako ako vosk. Takze urcite by som voskoval a redmistom iba podporoval lesk a vydrz vosku. Inak auto mas fakt krasne
Dnes som bol s kamosmi pofotit VW Fox, ktory putoval kamosovej priatelke. Na pamiatku vzniklo niekolko zaberov. Pri tejto prilezitosti sa sa pofotilo aj moje auto. Nejake rolling shoty a potom zopar fotiek v kamenolome, kde sme museli podplatit podnapiteho straznika
Ak by mal niekto zaujem, mozem sem zavesit aj par fotiek VW Fox
Odporucam kliknut na foto pre povodnu velkost.
Nech sa paci
Prílohy
Nazdar, myslis, ze SuperResinPolish od AG je ekvivalent k tomu Red Mistu od DJ? Pouzivam sampon od AG a nerad by som mixoval vyrobcov
ekvivalentom Red Mistu je Rapid Detailer od AG, ak chceš ostať pri značke osobne to používam a výsledok super SRP je leštenka, ktorá slúži ako základ pre nanesenie vosku/sealantu