dedo1 napísal:chod to more vystriekat na vapku, a mas pokoj
Este ho necham, nech sa to vypari vsetko.
Vcera vymenene sviecky. Pri kupe motora mi bolo povedane, ze boli menene a co ja viem, nejak som to neriesil a nechal ich tam, kedze pri vymene bolo celkom dost prace a menilo sa aj dost vela veci. Na sviecky sa pozabudlo. Motor ma momentalne 202 000 km a od kupy som najazdil cca 55 000, takze som si povedal, ze ich vymenim. Kto sleduje moj pribeh vie, ze na aute nezvyknem setrit a menim obcas aj to co netreba ale bijem si hlavu o stenu, ze som tie sviecky nevymenil uz skor. Pravdepodobne su este povodne, mali napis BMW a krcky boli pekne podpalene. Ved to vidno aj na foto. Po vymene sa to prejavilo na kulture chodu a reakcii na plyn. Aj ked sa mi nechce verit, ze najazdili 202 000 ale tak kto vie.
Taktiez mam za sebou cca 250km po repase tesneni na Vanose, ktore boli na salat a musim povedat, ze odspodu to hodne ozilo, comu som spociatku neveril. Auto si poznam a hlavne automat je strasne linearny takze tam citim vsetko. Od vahy kolies po naklad v aute. Nezvyknem si nahovarat ale je to dost citit. Ma jednotke som nespozoroval nic, 2jka ozila riadne, 3jka jemna zmena, 4ka tiez poriadne ozila a 5ku som nejak obzvlast netestoval. Spotreba kapanek nizsia a celkovo je auto sviznejsie a reakcia na plyn plynulejsia. Dokonca zmizli "trhania" pri rozbehu z 1tky kedy to v celkom spektre jemne kopalo / cukalo. Kazdemu odporucam, kto este tesnenia nemenil. Je to skvely mod za par eur.