Tak...veci sa trocha pohli ďalej. Bol som s autom v servise v Brne (celkom funny, že som z PD, žijem v Nemecku väčšinu času a poriadny servis som našiel v Brne

) Na odporúčanie tunajšieho člena Cartmana som šiel do KPdesign na celkovú prehliadku auta. Servis fakt super. ale poďme od začiatku:
Doma v PD som bol v dvoch servisoch, z toho jeden bol len že akože pozrieť ale nemali skúsenosti moc s BMW. Ešte na STK mi bolo povedané,že by som si mal dať vymeniť spodné čapy na ramene vpredu..s tým som aj šiel do servisu nech to kuknú, tak že hej nejaká vôla tam je, ale že sa dajú vymeniť len celé ramená. Zadný silent do ktorého ide rameno vypadal na pohľad čistý, strieborný, vymenený a vraj je dobrý.
Tak na odporúčanie som šiel do iného servisu v Bojniciach, kde robia asi len BMW tak by človek aj čakal, že niečo budú vedieť, lebo som chcel vedieť aj čo s klepajúcim diferakom a pod. No tam mi bolo povedané že hej ramená vymeniť,
silent ramena je ok ako nový. Diferák vraj nemôže cvakať, len hučať..tak kukam že no dobre. Ale že vymením tie ramená aspoň. Ponúkli mi Lemforder alebo už neviem čo. Na moju otázku či majú aj Meyle..mi povedal, že to ešte ani nepočul, že či to je nejaká ázia...Ale dobre, nakoľko ma tlačil čas a bol piatok a v nedelu som zas šiel do Nemecka reku to vymením, lebo v D sa nedoplatím. Síce koniec koncov aj tu tá cena bola asi dosť podobná.
Tak ale stále som chcel nejakú poriadnu prehliadku kde sa tomu rozumejú. Bol som teraz na 4dni doma tak som zbehol za spomínaným cartmanom do brna a tam teda do servisu. A hádajte čo,
silenty ramien su uplne v háji. Reku dobre sú tie naše servisi v PD.
okrem iného mám zlú chladiacu aj brzdovú, AUC senzor, senzor hladiny oleja (ale to neviem či nebude len kontakt alebo kablik nakolko sa to tu už riešilo) a hardy spojku. Tak sa do toho idem pustiť tu v Nemecku teraz. Silenty lemforder už objednané aj AUC senzor, ostatné sa rieši.
Len som chcel v podstate zhodnotiť úroveň domácich servisov alebo teda aspoň v okoli PD. Naozaj neviem kde doma (PD) by som si mal ísť dať niečo spraviť na mojom BMW a kde si to chodia dávať iní, kedže nemám v PD predsa jedíný BMW.
Peace