... všetko o BMW ...
kudol napísal:mracitka?si zosalel?
Don napísal:no chlapy potrebujem poradit..:D uz tu boli spominane tie moje zadne svetla co su striekane sprejom na svetla a... fizli ma tak trochen za to zbuzerovali
skusal som to vycistit tech. benzinom a nejde to...
mate nejaky lepsi napad?..
no varianta ze - "kúp druhe" to tu nechcem pocut kedze na to teraz nemam peňáze..
Don napísal::D:D:D diky moc ale toto by ma asi nenapadlo..idem skusiť
matoE36 napísal:mna to napadlo z toho dovodu ze je to lak na svetla asi na podobnej baze ako ak na nechty tak som ukradol priatelke vyskusal a isiel som kupil flasticku do drogeriekupoval som to sam hambil som sa jak neviem co
ale urcite to funguje daj vediet potom
Don napísal:este som sa do toho nepustil lebo sa mi jaksi nechcelo ale... napadla ma jedna vec... neostane potom to svetlo nejak matné alebo take nieco?.. predsa je to hnusoba ten odlakovač a ci to nejak neposkodi to svetlo.. :)
runder napísal:Ale aj tak to spraví na aute velA
Don napísal:tak chalani vyskusal som a dakujem za pomoc dost to pomohlo... :) najprv som skusal ten odlakovac s acetonom ale zacal byt moc agresivny a potom som to dorobil tym bezacetonovym a vysledok stoji za to.. tu je foto.. :)
matoE36 napísal:aano zabudol som nato prepac bez acetonovy odlakovac na nechty taky som kupil aj ja len to bolo uz davnejsie kto si to pamäta :) ale som rad ze pomohlo :) vysledok je urcite krajsi ako bol predtym