... všetko o BMW ...
lukinoo7 napísal:v pohodičke veď ja ti verím že sa to dá kúpiť len hovorím že u nás je to dosť drahé aspon podla mna
ViktorDDD napísal:hej takéto som kupoval ešte keď som mal opla, rovná rúra, kolená pod rôznymi uhlami a stálo to drobné, ale vyrábajú sa len do určitého priemeru, má ten obchod eshop? že by som omrkol ich sortiment
SurrendeR napísal:jaaaj majro a tie tvoje plamene
miro11491 napísal:=D> konečne auto vonku z garáže, čo tak tam dať aspoň provizórne dočasu nejaké iné oceľove lanko, i keď internet je plný vrakoch na diely
majro napísal:cize ste to potom len nejak skusili nanovo rovnako zlozit a uz to islo v pohode ?
po tvojich prihodach som bol dost zneisteny vedlajsim ucinkom plamenov na svojom.. nastastie u mna sa to zaobislo bez nich(kus skoda), ale stale mam obavy, ze co ked..
ja mam lanko z asc zbytocne, ale fakt netusim kade a jak sa vybera..
sak oni prisli same bezomna
lukinoo7 napísal:
už je zase v garážinaštastie ho už nemusím tlačiť a ide pekne po svojich aj ked len na spojke .
Lanko som už druhé kupil ako som pisal vyššie ale je odtrhnutý na konci holender od ten tesniacej gumy takže je o niečo dlhšie a neda sa nadstavit lebo bolo na doraz a klapka bola pootvorena .
Máš pravdu internet je plny e36 na rozpredaj ale vačšinou 1,6 -1,8i a ked je aj niaky 6 valec nikto nema alebo sa ani neoziva .