Nj, na pruser .. uz som padol 500 euro na cene kt. som aj tak ferovo planoval zrazit dole koli chybam laku, no nikto nic. A predaj suri Dokonca som vcera zo srandy zasiel do AAA auto cenovka 3000 euro pobavila no tak ludia ? nikto sa nechce vozit na dobrom aute za dobru cenu ?
e46 323CiA e36 318is coupe// AlpinWeiss II EX e46 330d Touring
Auticko poznam, vzdy on bolo starane. Kozmeticke vady su, ale to sa da poriesit (ako na kazdom aute). Myslim ze fajn kupa vzhladom na to ze je to manual. Vela veci vymenenych, vela veci novych
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
Precital som si celu tvoju story a auticko si robil UPLNE PRESNE tak ako by som to robil aj ja. Chcel som kabrio ale musim pockat 3 roky az dorastie junior na predne sedadlo, takze si to tvoje dost obzeram. Este zvazujem aj Pezotovu 5ku.
Auticko dnes odomna odchadza, je mi riedko to auto mam velmi rad. Novemu majitelovi zelam kopec stastnych kilometrov, viem, ze to auto ho posluchat bude. Mno a ja zajtra zalozim novy pribeh
e46 323CiA e36 318is coupe// AlpinWeiss II EX e46 330d Touring