Rozhodol som sa pridat si sem svoju new lasku uz tu bola ale kedze som moc naladovy tak raz je tak a raz tak...
Ale dobre je si niekde pisat daku tu historiu o aute ...
Po nehode som sa dostal k nemu ako slepe kura gaspo sa ozval ze ci by som nemal zaujem a tak sa to stalo v skratke
i ked auto v tej cenovej kategorii nebolo v stave hodne takej ceny ale moja chyba ....
Technické údaje:(individual - Technik - Ausstattung)r.v.: 4/1996, 2793cm3, 142kW (193PS), Z, M5, Benzín, 2 dv., 234000 km, Strieborná metalíza
Bezpečnost:Airbag 2X, ABS, ASR(TC,EDS)
Komfort:Rádio/MC, Centrál, El. predné a zadné okná, El. zrkadlá, CD Menič, Automatická dvojzónová klíma, Diaľkové ovládanie,
Ostatné:Hliníkové disky, Hmlovky, Imobilizér, Palubný počítač, Kožený interiér, Vyhrievané sed., Fólie
Ďalšia výbava napr...:0534 klimaautomatik
0670 BMW Professional RDS
0214 Aut.Stabil. Control + Traction AST+T
0255 Sport Lederlenkrad II mit airbag
0277 BMW LM rad/doppelspeiche
0314 aussenspiegel/fahreschloss neheizt
0337 M sportpaket
0354 Gruenkeil - frontscheibe
0362 ausstellfenster hinten elektrisch
0473 armauglage vorn
0481 sportsitze
0494 sitzheizung fuer fahrer + beifahrer
0498 kopfstuetzen im fond
0556 aussentemoeraturanzeige
0704 sportfahrwerk M
0440 nichtraucherpaket
Serv. knižka
Poznámky:vyservisovane je : -
jesen 2010 Brzd kotuc zad 2x - brzd platnicka - brzdove pakne - lanko na rucnu teda lanka - brzd hadice predne - loziska lave predne / zadne - Silentblok ramena zadne - Sada pruzin na rucnu. Nova STK a EK,
v roku januar 2012 vymena ramien v tom capy a silent bloky , tycky stabilizatora , spojovacia tyc riadenia a servo riadenie dalej vymena zadnych tlmicov servo olej ,
ostava kompletne detaillne umytie auta , odstranenie zacinajucej hrdze , predne svetla , tempomat, nafuky do predneho narazdnika , vymena oleja motora plus filter plus sviecky a dohladnej dobe aj rozvody ... a to je vsetko...
Prkotiny na aute .. pribudol 3 ramenny volant , velke BC, manzety cerveno modre , tacho kruzky a cervene rucicky ktrytky ulozeni prednych tlmicov bmw motorsport, podlaha M3 predtym bola plechova..po otvoreni dverí automaticke rozsvietenie AE , hmlovky, bmw skrinkova lampicka .
Zoznam :vyservisovane je :
- Brzd kotuc zad 2x
- brzd platnicka
- brzdove pakne
- lanko na rucnu teda lanka
- brzd hadice predne
- loziska lave predne / zadne
- Solentblok ramena zadne
- Sada pruzin na rucnu
- Predne ramena + capy
- Predne silenty
- Tycky stabilizatora