... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
quickpig
Autor témy
Auto: bmwZ4 2.5i, X5 3.0d
Kraj: Bratislavský

Re: [E85 Z4 2,5i] Quickpig :)

Streda, 29. Decembra 2010, 09:01

Ahojte..
bol som chvilku bez nettu, takze odpoviem Vam na vase otazky:)

Josbal: Sakra o dalsieho frajera viac v blave so "Z"tkom:)))
Aby som ti pravdu povedal, chodit do autorizovaneho servisu, je sebevrazda, teda aspon podla mna.. hosi tam nevedia co pytat za vymenu oleja a ine prace, co zvladne takmer hocikto.
Josbal, s blavou ti moc nepomozem, pretoze ako vidis, mam LV znacky a servisujem to u chalana v LV iked zijem v BA. Ale je moc sikovny, a pomer kvalita a cena su super. Takze viem ti dat kontakt do LV, ale to je tak asi setko :)
Disky som kupil z najlacnejsiedisky.sk pretoze ma tam vysli najlacnejsie :) a presne tie co som chcel.
Ostatne dost pozeram z ebay.co.uk, alebo ebay.de - ako som pisal sviecky, vosk, alebo dneska som sa stal hrdim majitelom, chromovych koncoviek na vyfuk, a tiez chromovych bmw door pins - neviem ako sa to vola po slovensky..vsetko za 1/3tinove ceny ako tunak...
Anteny som kupil z USA. ak chces s tymto vsetkym ti viem pomoct.
olej je dobry cenovo z olejposta.sk
V lete by sme mohly niekedy hodit meet, a pochvalit sa zmenami:)
BTW: nezabudni niekedy pocas zimi vystriet strechu!! som cital ze ti moze zacat plesniviet ked ju celu zimu nechas zrolovanu..!!

dodoIPD ano, auto som kaufol z Blavy. Dufam ze ti nejake nechyba :)))
Pozeral som strasne vela aj v nemecku aj v taliansku, ale nakoniec som sa rozhodol to riesit takto, nemam moc volneho casu a toto vyzeralo zachovalo.

Wino, jararak, wollodya, Spiderman, dracik.bmw Dakujem za koments :)) potesily :))

To aLL: Otazka dna ako vzdy :)
V mudrej prirucke Z4 manual sa pise, ze by som mal mat v predu 18tky x 8.0 a v zadu 18tky x 8.5 z rozmermy pneumatik vpredu 225/40 R18 a zadu 255/35 R18.. kedze repliky mam iba 18x8.0 aj v predu aj v zadu, co mi odporucat obut?? mam dat vsade rovnake pneumatiky 225/40 R18, alebo tych 0.5 moc nevadi a mam to obut ako pisu v navode..??
dakujem za postrehy..
cate.. Krasny novy rok a vela stastnych kilometrov prajem... :D

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 29. Decembra 2010, 09:37

255 dozadu neobujes, daj tam 245x35 alebo 235x40 co bude lacnejsie, samozrejme ze mozes dat vsetky 4 rovnake
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

dodoIPD
Auto: BMW

Streda, 29. Decembra 2010, 10:23

2: quickpig

Nase byvale, ja som si to aj myslel ale chcel som si to overit. Servis tam je 100% len BMW nikdy inde mal som s tym autom vela peknych zazitkov samozrejme len obcas kedze to bolo firemne :)

quickpig
Autor témy

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 10:15

2 dodoIPD:
No svet je maly:)) A si si isty ze je to ono?? ako vela takychto neni v blave na predaj :)) Ma to MPH budik...
a bral som to od chalana so stavebnou firmou...

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 10:48

Tak potom to neni nase byvale ;)
Ale vypada uplne tak isto. aj interier aj exterier.

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 11:02

gratulujem ku krasnemu cabriu nech sluzi ako ma, uz teraz sa tesim za teba ako si budes uzivat jazdu cez leto so stiahnutou strechou a ako ti bude vietor viat vo vlasoch je to pecka pocit....este raz vitaj medzi nami.... \:D/ :mrgreen:
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

Tomzy17
Auto: BMW 330Dx e46
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 11:12

Tak toto je krasa, brutalna farba :) vedel by som si v tom predstavit leto..:) Vela stastnych km prajem, nech robi radost auticko :)
Uz som pochopil co je to radost z jazdy!

quickpig
Autor témy

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 11:28

Mareko258: som hned cekol toho tatosa co mas,,, ako,,, si uplne zabil s tymi podlozkami dozadu!! velmi pekne kombi..!!!!
Tomzy17: mas velmi peknu "ceresnu" az mi luto prislo kolko snehu ti v PD na nu napadalo!!! moc pekne auto ktore motorovo nikdy nesklame!!!

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 11:53

Tak isto sa pripajam maš to krasne akurat ja už som na tie kolesa alergicky M6 replika.Ale BMW je za 1*

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 30. Decembra 2010, 16:36

Gratulujem k auticku. Tiez nie som zastanca replik ale bude vyzerat lepsie ako na tych povodnych. Mozno si bude zadok pytat podlozky. Prajem vela stastnych km s vetrom vo vlasoch a pocetnym damskym publikom :wink: 8)
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

josbal

Streda, 12. Januára 2011, 11:03

Nazdar, byl sem mimo BA,Sk atd...

Jasne ze muzeme dat Z4 sraz .. moc nas zatim neni ale jak klesa cena Z4 E85 bude to lepsi.. ja prave vypisuju na vsemozne
USA stranky schanim Wind Deflector / Blocker ale plastovy mam original BMW latkovou kravinu a ta je k nicemu .. lepsi nez nic
ale jinak k nicemu .. co se tyka autorizovaneho servisu tak jakmile opzdravim uz chcou min. 100 euro..
takze ja sem snima skoncil.. sak cokoli te napadne napis na e-mail, blizi se jaro tak jdu Z4 dovybavit ;-) kdyz bude neco nove dam vedet..

Platenou strechu sem osetril pred zinou nejakym sajrajtem od Turtle na platene strechy proti plisni atd.. tak snad vydrzi :-)

BMW rulezz

quickpig
Autor témy

Nedeľa, 27. Februára 2011, 18:06

No konecne ku nam prislo krajsie pocasie a ja som po dlhsej prestavke mohol vyvencit mojho tatosa.
Cez zimu auticko dostalo, novy olej 5w-30, filtre=olejovy, vzduchovy, pelovy. Bolo odstranene miznutie chladiacej zmesy a kvapkanie oleja, nastasie v obidvoch pripadoch slo len o tesnenia. Vymena sviecok bola uspesna rovnako.
Vymenili sa aj capy prednej napravy. Velky krok vpred je zmena brzdnych dosticiek. Predchadzajuci majitel bol zgrlos a dal tam nejake k@k@tiny, teraz som tam dal EBC green stuff, a je to parada!
kozmeticke zmeny = nove kolieska :) nahodene maju RF Bridgestone POTENZA dopredu 225/40 18 a dozadu 255/35 18 = auticko je o dost tvrdsie ako na tych 16tkach.. ale myslim ze look stoji zato :)
New koncovy na vyfuk, nova kratsia antena a samozrejme bmw ciapocky na kolesach a bmw cudliky na dverach :) tzv must have option :)
Co sa zatial nepodarilo, je namontovat modul na otvaranie strechy cez klucik a za par tyzdnov dorazi nova strecha - bude cierna!!.. Takze vsetkych co maju chut prerezat mi strechu, pretoze si myslia zesom debil, prosim spravte to este dokim je tam stara strecha :)
nejake fotecky
predtym
Obrázok
potom
Obrázok
vyfuk predtym
Obrázok
vyfuk teraz
Obrázok
ebc brake pads
Obrázok
cudliky na dverach
Obrázok
este jedna fotka
Obrázok

krasny weekend bol.. cely weekend som mal usmev na tvary!! :)

FOXXX
Auto: BMW316ti E46 Compact
Kraj: Košický

Nedeľa, 27. Februára 2011, 18:18

super zmena tymi kolieskami =D> dava to autu iny vyraz a aj prilnavost urcite :D a ta cierna strecha mu istotne prospeje a bude to pecka blahozelam krasne auticko
BMW Freude am Fahren

herri13
Auto: BMW E39 528i sedan
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 27. Februára 2011, 18:35

Krasne Ztko, musim uznat a intos je super. Kolieska su pekne len neviem ci aj kvalitou, cital som, ze s tej stranky su trochen sheet, daka China. Ale vsak uvidis casom.
Kedze si z LV tak by nebolo na skodu v lete prist na zrazik do VK, teda dufam, ze Mareko258 bude robit zraz.
Drzim palce.
E39 528i Cosmoschwarz metalic - ex
E36 325i Brokatrot Metallic - ex
E36 318i Diamantschwarz Metallic - ex

quickpig
Autor témy

Pondelok, 28. Februára 2011, 13:59

Herri13, skusal som tie kolieska, a neni to zle zatial. Urcite original by bol original. Musel som zial spravit kompromis medzi look(om), kvalitou a cenou. Takze tieto WSP boli najpriatelnejsie pre mna. Pokial viem Cina by to nemala byt, aspon ja tomu verim ze ich nejaky majster pablo v taliansku rucne formoval :) - prosim nekazit iluzie :))
Na strechu sa strasne tesim, len dufam ze fakt nejaky buzerant to zase neroztrhne,, je to celkom drahy spas!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných