Ahojte..
bol som chvilku bez nettu, takze odpoviem Vam na vase otazky:)
Josbal: Sakra o dalsieho frajera viac v blave so "Z"tkom:)))
Aby som ti pravdu povedal, chodit do autorizovaneho servisu, je sebevrazda, teda aspon podla mna.. hosi tam nevedia co pytat za vymenu oleja a ine prace, co zvladne takmer hocikto.
Josbal, s blavou ti moc nepomozem, pretoze ako vidis, mam LV znacky a servisujem to u chalana v LV iked zijem v BA. Ale je moc sikovny, a pomer kvalita a cena su super. Takze viem ti dat kontakt do LV, ale to je tak asi setko :)
Disky som kupil z najlacnejsiedisky.sk pretoze ma tam vysli najlacnejsie :) a presne tie co som chcel.
Ostatne dost pozeram z ebay.co.uk, alebo ebay.de - ako som pisal sviecky, vosk, alebo dneska som sa stal hrdim majitelom, chromovych koncoviek na vyfuk, a tiez chromovych bmw door pins - neviem ako sa to vola po slovensky..vsetko za 1/3tinove ceny ako tunak...
Anteny som kupil z USA. ak chces s tymto vsetkym ti viem pomoct.
olej je dobry cenovo z olejposta.sk
V lete by sme mohly niekedy hodit meet, a pochvalit sa zmenami:)
BTW: nezabudni niekedy pocas zimi vystriet strechu!! som cital ze ti moze zacat plesniviet ked ju celu zimu nechas zrolovanu..!!
dodoIPD ano, auto som kaufol z Blavy. Dufam ze ti nejake nechyba :)))
Pozeral som strasne vela aj v nemecku aj v taliansku, ale nakoniec som sa rozhodol to riesit takto, nemam moc volneho casu a toto vyzeralo zachovalo.
Wino, jararak, wollodya, Spiderman, dracik.bmw Dakujem za koments :)) potesily :))
To aLL: Otazka dna ako vzdy :)
V mudrej prirucke Z4 manual sa pise, ze by som mal mat v predu 18tky x 8.0 a v zadu 18tky x 8.5 z rozmermy pneumatik vpredu 225/40 R18 a zadu 255/35 R18.. kedze repliky mam iba 18x8.0 aj v predu aj v zadu, co mi odporucat obut?? mam dat vsade rovnake pneumatiky 225/40 R18, alebo tych 0.5 moc nevadi a mam to obut ako pisu v navode..??
dakujem za postrehy..
cate.. Krasny novy rok a vela stastnych kilometrov prajem...