Tak nám zas rok ubehol a preto trochu popridávam pár fotiek a popiskov čo všetko sa robilo...
Začneme z ľahka keď som ešte netušil koľko wýdajov ma čaká

príprava na Autá&káva Žilina
zdvihák som vždy chcel a potreboval tak nebolo na čo čakať
A tu nám to pkne začína, prestavba svetiel. Výmena paraboly a šošovky nové plexi AL + na mieru skladané krúžky od Bimmer.sk (mimochodom ak niekto uvažuje o prestavbách a rôznych úpravách svetiel a chce to mať poriadne urobené, vrelo odporúčam Bimmer.sk, vedia čo robia a dá sa s nimi dohodnúť na všeličom!) krúžky sú zapojené na automatiku, teda denné svietenie 100% krúžky a po zotmení krúžky 50% + klasika svetlá, vyzerá to nádherne. Teda aspoň mne sa to páči.
Lakovačka predného nárazníku, oprava cúvacích senzorov, odstránenie hrdze s pod svetiel a lakovačka zadnej časti + štelovačka predného nárazníku

volajaké prkotiny
Tak a dostali sme sa k môjmu zážitku.
zvody schmiedmann
katalyzátory schmiedmann
koncový tlmič schmiedmann
a nahovno pozváraný medzikus kt. bol k tomu kedže som kupoval používanú zostavu (mam pocit ze to zváral asi niekto kto má pramálo skúseností s výfukmi lebo to tam jednoducho nepasuje
Poviem pravdu najviac som sa bál vyberania starých zvodov a povoľovania skrutiek. To išlo tak fajnovo, až som myslel, že sa povozím ešťe toho dňa. Kalamita nastala pri inštalácii ladených zvodov. Jednoducho nepasovali. Pánko predomou mal asi automat, preto mu to pasovalo v pohode, mne sa zvody dotýkali na jednom mieste prevodovky... A doťahovanie matíc na zvodoch... to bola ďalšia kapitola sama o sebe. A ako čerešnička na koniec, asi naslepo pozváraný medzikus čo spája katalyzátory a koncový tlmič spôsoboval to že výfuk je dost nízko... No čistá kalamita na približne 12h roboty s menšími zástavami srdca a mozgovými príhodami. Tie rychlozdrhovačky si nevšímajte, rupli nám svorky tak sme to na noc aspoň takto spojili kým prišli svorky...
Tak ešte pár fotiek na záver
A pomalinky padá rosa a môžeme sa pripravovať na zimný spánok :)
a po zime by to chcelo predok trochu dole a v garáži ma čaká na zemi 6q tak ho tam nahodím nejak aj s kardanom a uvidíme či ten frankenstein bude jazdiť