Tak pridám čo sa porobilo na aute v poslednej dobe. Konečne som skompletizoval M-paket lišty, prestriekal som ich čiernou matnou a nahodili sa na auto.

Ďalej som vymenil tie špatné repliky M zrkadiel za origo hranaté s modrými sklami, vyčistila sa škrtiaca klapka, predné brzdové kotúče, opravil sa nefunkčný teplomer.
Jedno pekné ráno

som našiel pod kolesom vytečenú brzdovú kvapalinu, praskla hadička na lavom kolese na tom držiaku na tlmiči. Tak som objednal nové (hned vymením všetky štyri naraz na celom aute), no ako schválne zadné mi tam nesedia, tie sú na kotúčovú brzdu a nie na bubnovú, nejako som si to pri objednávaní nevšimol, takže musím objednať druhé...
Medzitým som sa dal na prečalúnenie stropnice, origo tam bola tmavá, ale už vo velmi zlom stave, tak som kúpil čiernu látku nejakú imitáciu alcantary a prečalúnil strop, predné aj zadné stlpiky, tapacíre na dveroch a aj zadné plato, keďže ešte vystala látka. Predné clonítka nakoľko som k autu dostal bez úchytov, zničené a s rozbitými sklíčkami tak som musel kúpiť druhé, no čierne sa mi nepodarilo zohnať, tak som kúpil biele a prestriekal ich na čierno. Na dverové tapacíre som kúpil aj nové cuplíky, keďže polovica bola poodlamovaná, tiež som vymenil chrómové cuplíky zatvárania dverí za origo čierne a doplnil chýbajúce záslepky šrobikov na tie dverové tapacíre a jednu úchytku na tapacír v kufri čo chýbala.
Mal som v pláne nahodiť aj predný M-kový nárazník (zatial len nenalakovaný, stále krajšie ako tá atrapa čo je tam teraz

), ale samozrejme na aute mi chýbali bočné úchyty na nárazník, tak som ich kúpil z inej E36, ale zatiaľ to ešte nie je nahodené. Rozmýšľam či ten naraznik nenahodiť radšej až ked bude nalakovaný, čo mam v pláne dávať rovno aj s kapotou a krytkami zrkadiel.
Foto tej stropnice pridám čoskoro.