... všetko o BMW ...
Martin46 napísal:donuzo: vravi sa ze turbina vladze potiahnut tolko vzduchu kolko treba. Rad si vypocujem vysvetlenie ako to teda je
spec napísal:Tych 340ps maš aj odmeranych či len vypočet s kalkulačky?
donuzo napísal:
mam na meranie SW (ked klepem soft je to potrebne :),,,ale pre tych co mi nechceli verit som aj na ociachovanie mojho merania nastavil motor na 325PS/ubral som zospodu krutak (aby to bola schopna MAHA zmerat a bol som merat :) dvaja sedeli v kufri a aj tak ten zatah presmykoval,,MAHA namerala 320ps/750NM.... takze voci mojim grafom je to v 1% ..a to pri mahe je teplejsi nasavany vzduch!!![]()
ten silnejsi soft na mahe zmerany nemam,,nechce sa mi tam saskovat 3hodiny,,ked budu smykat valce :) na ceste ma voci 320ps softu este o 0,3s lepsie zruchlenie na 100 :)
gasp0 napísal:
![]()
vsetko len uprava rj a ine sanie ?
JozefSvob napísal:V Salzburgu, 300€ 313 koni 700nm a 0-100 fakt neviem ale je to cca medzi 4 az 5 vyslo ma to na 350€ a
JozefSvob napísal:Je tam 300ps v ponuke , ale predosli majitel nieco robil s autom takze ma 313 , robota brzda stala tolko, software alebo co som platil prevodom na gpower dokopy to bolo za nejakych 700€ a graf nemam
JozefSvob napísal:Nehovorim ze 4.5 nie su to 4 sekundy a max 5, nevyznam sa do grafov, nic mi to nehovori. Preto ich nemam,viem ze som ich mal ale nepamatam sa,kde su.